EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Hårkontrolls Galan 2019 Stockholm

Hej och godmorgon på er snyggingar. Det blev sent inatt som vanligt när vi är ute på äventyr i Stockholms innerstad jag och Samir. Först drog vi såklart iväg på Hårkontrolls galan 2019 som i år hölls på Drottninggatan 81. På plats igår fanns en härlig blandning mellan, affärsmän, influencers, skådespelare , musiker m.f. Min gäst under kvällen var såklart Josefine Boysen som ni alla redan förstått. Vi har gjort så mycket fina saker ihop som partners, så att dela på glammet känns mer än naturligt. Jag hoppas hon var nöjd med kvällen och allt mingel. det är ju en speciell miljö med så mycket blandade personligheter. Oftast hälsar man på någon/några och sedan fortsätter man att mingla runt “lite vad såna här tillställningar går ut på” skapa kontakter och dricka champagne. 

Efter galan gick vi vidare till ART i Stockholm som stod för efterfesten. Vi var ett gäng som tog taxi vidare dit. Vi hade trevligt och uppskattat sällskap med Nadija, Alexander Catalan osv. Josefine åkte aldrig med utan tog en taxi till hotellet, försökte lirka ett par gånger, hade varit roligt. Kvällen var i alla fall mer än okej, så kul att träffa alla polarna igen efter en lång tid borta från alla tillställningar. Jag har saknat gänget så mycket Kim / Platin / Amanda osv. Jag ska smått börja ta mig ut igen, kanske inte OSA ja till precis allt, utan sakta men säkert. Juste vi försökte sända live igår, tydligen var mottagningen i lokalen urusel så vi fick höra i efterhand att det varit dålig bild. Jätte tråkigt, men tekniken är inget man kan styra över. Fick även förfrågan igår att göra en takeover på JFR.s Instagram. Jag ska se om det går att få till något såhär i efterhand, jag hann verkligen inte med allt igår. 

Kommer lägga upp ett inlägg med bättre bilder från galan sen. Oftast brukar mingelfotografernas bilder vara bättre än våra mobiltelefoners. Då kan ni få ett hm om hur det såg ut inne på galan och vilka som var där som gäster. 

8 thoughts on “Hårkontrolls Galan 2019 Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.