EVENT / PREMIÄRER / GALORFASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Outfiten sponsrad av JFR.se

Många på galan igår uppmärksammade min outfit. Framför allt fick jag otroligt många komplimanger för dom tuffa glasögonen jag bar under kvällen. Jag har alltid varit en influencer som älskar att mixa olika stilar, våga sticka ut ur mängden och få folk att höja på ögonbrynen. Mixa stilar menar jag att man vågar sätta ihop en outfit av olika typer av stilar som egentligen krockar, men slutresultatet blir skitzat kul. Det är många i Sverige som är lite för fega för att ta ut svängarna, många plockar fram det “säkra” kortet och smälter hellre in i mängden än att sticka ut. Jag är inte så duktig på hår och smink, men kläder har jag alltid tyckt jag varit mer kreativ med, så det blir det jag lägger mest fokus på.

Gårdagens outfit bestod av rött och svar och var sponsrad av JFR.se. Här nedan hittar ni länkarna till produkterna.

1. Läder imitations byxor – slut på lager
Snarlik variant –> klick

2. Röd väst i fuskpäls / red ruby 
60% rabattjust – nu 399:- , tidigare pris 999:-  

3. Smala solglasögon / Slim red 
Finns även i färgerna orange & gul 

 

6 thoughts on “Outfiten sponsrad av JFR.se

    1. Åh såg du den 😀 super kul att göra den ihop med dom. Synd bara att jag inte var så förbered och hade super bråttom den dagen, ville göra allt så mycket noggrannare. Men tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.