TANKAR / ÅSIKTERVARDAGLIGT

Man kan inte vara sig själv längre, dags att tacka för kaffet

Hej på er, kliver in här idag med lite andra känslor kring allt än jag haft tidigare i veckan. Funderat mycket vart jag lägger min tid, hur det gynnar mig, vad jag får ut av allt osv. Framför allt funderar jag på om något jag jobbat hårt för verkligen hör hemma på vissa plattformar med tanke på allt som händer och sker. Känns som folk krigar överallt, ger bort sina projekt i rädsla – Är det vad jag vill lägga min tid på? Jag säger inte att något är rätt eller fel alla gör som dom vill, jag bara ifrågasätter mig själv om min plattform och det jag jobbar hårt för hör hemma där? Svar NEJ. Jag jobbar ihop med seriösa företag och kan inte vara med i ett sammanhang som inte gynnar dessa samarbeten. Vill man bygga något seriöst så måste man våga stå emot Strömmen och kämpa för sitt koncept i den riktningen som kommer ge avkastning i slutändan. 

Jag har älskat att cirkulera på Facebook, älskat att få chans att modda i diverse grupper med helt fantastiska människor som är sjukt drivna. Senast in var jag i gruppen VIP ROOM som också varit den roligaste gruppen någonsin (jag älskar den). Jag klev även på som moderator i Girlsquad, den tjejgruppen jag alltid tyckt bäst om. Men något har hänt med stämningen på FB. Känns inte som man kan va sig själv längre. Man kan knappt dra ett blondinskämt i tjejgrupperna längre först en helt storm med hobby feminister hoppar på en. Inte konstigt att så många skapar fake konton nu för tiden, på så sätt kan dom vara sig själva. Jag har alltid varit en tjej som älskar att vara den jag är och inte smeka någon annan medhårs för att bli accepterad. När detta inte funkar utan att jag måste ta hänsyn till hela världen för att kunna existera då tappar allt sin charm. Folk är så fruktansvärt lätt kränkta idag, släpp en fis och 10.000 personer exploderar. 

Igår tackade jag för min tid i Girlsquad. Jag valde att kliva av som moderator just av den anledningen att jag inte kan va den jag är i gruppen utan måste tänka mig för hela tiden + att stämningen över hela Facebook förändrats drastiskt bara dom senaste två veckorna. Jag är så tacksam att jag fick vara en del av sammanhanget, men jag tappar lite fokus på det som är viktigt för mig när jag tar mig ann för många projekt. Slutar med att jag inte blir aktiv i något istället. Josefine har byggt upp en fantastisk grupp och hon behöver personer som är drivna och lyfter gruppens anda ihop med henne. Hon har ett fantastiskt team som gör detta så bra, bättre att låta experterna fortsätta göra de dom är bäst på än att kasta in en bloggare som är vilsen i pannkakan haha. 

Så idag mina vänner är första dagen på länge utan “grupp häng” haha. Solen skiner och humöret är strålande. Ska faktiskt lägga tid på andra saker som kan gynna dagarna här inne. Bloggen är min baby, det här är vad jag brinner för och har gjort dom senaste 13 åren. Vi håller oss här och fortsätter göra de som faktiskt skänker mig mest glädje. 

16 thoughts on “Man kan inte vara sig själv längre, dags att tacka för kaffet

    1. Ja det blir lite för mycket med både grupper och att driva på med bloggen. Jag hamnar lixom i limbo haha. Nu hoppas jag på att komma tillbaka in i gamla vanor med mina sociala medier igen. Kram

  1. Hej Angelica. Jag vill bara säga att jag följt dig länge både på bloggen och i grupperna 😀 jag tycker du är fantastiskt. Jag håller med om att grupperna inte är vad som en gång varit. Du har gjort helt rätt som klivit av och fokuserar på dig själv här inne du kommer få ut mer av de.

    Lycka till kram Petra

    1. Tack så mycket. Känns faktiskt bra att kliva av allt. Känns som jag testat precis allt jag kunnat testa på FB nu, allt från att skapa egen grupp till att modda i de större grupperna. Är tacksam för den tiden, men det ger faktiskt mer när jag är 100% aktiv här och inte på flera ställen samtidigt.

      Kramar i massor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.