INFLUENCER LIFE

Anne Von Porat , ett stort namn bakom min blogg

Livet blir så mycket bättre med människor som pushar dig framåt, som vågar klappa dig på axeln och säger: jag tror på dig, gå din väg och våga tro på dig själv. Anne Von Porat som är hjärnan bakom många företag och b.la grundaren till Delacay (bloggportalen jag bloggar från) och skribenten på den kända bloggen Veckomagasinet har trott på mig sedan dag ett vi fick kontakt. Jag har många gånger skrivit om hur hon inspirerar mig, hur hon vägleder mig och stöttar mina ideér och framgång. Hon är den personen som jag alltid kan känna mig trygg med och vet att hon står bakom mig i allt jag gör “så länge det är positivt för mig”. Jag har alltid känt en sån stor tacksamhet sen den dagen hon klev in i mitt liv. Hon erbjöd mig jobb som Annons försäljare samt event planerare på bloggportalen, hon har alltid skrivit värmande ord om mig och min karriär som influencer. 

I denna värld är man normalt sett väldig ensam, man jobbar helt själv och har oftast ingen chef eller kollega att luta sig tillbaka på. Många är ivriga och delar sällan med sig, utnyttjar varandras status för att själva klättra till toppen. Att ha en person så högt upp inom branschen som gör det motsatta för en är verkligen något att omfamna och uppskatta. Anne Von Porat är en stor del i min blogg “även om hon inte syns alla gånger”. Det är hennes tro på mig och bloggen som konstant är närvarande och att jag valt att driva den hos just hennes portal. 

Så ett tips från mig till er som läser min blogg och funderar på att starta en egen – Börja blogga hos Delacay.

3 thoughts on “Anne Von Porat , ett stort namn bakom min blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.