FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Tävlingar & kampanjer hos Members.com

Skorna på bilderna är från kampanjen mellan NLY och Members. Skorna är tyvärr slut, med det finns fler nuvarande kampanjer med NLY shoes hos dom – Kika in här

Har man följt mig så har man nog inte missat mina otroligt fina samarbeten ihop med members.com ? Jag vet inte hur jag ska kunna tack ordentligt. Jag vet att det har varit lite rörigt gällande tävlingarna och vinster, jag ska försöka förklara vad problemet har varit. För er som inte känner till Members så är det en webbshop där massvis med olika märken och webbshopper erbjuder kampanjer på sina produkter. Du kan alltså fynda märkeskläder till kampanjpriser. Kampanjerna ligger oftast upp under 1 vecka för att sedan försvinna och bytas ut till nya. “Läs mer om detta i informations rutan nedan

Det har därför krockat lite i utdelningen av priserna när en kampanj byttes ut mot en annan. Vi löste problemet genom att Members kontaktade alla vinnare genom mail och erbjöd dom ett presentkort till samma pris som den produkten dom skulle fått hem (förhoppningsvis vart alla nöjda i slutändan). Trots dom små krockarna så kan jag med handen på hjärtat säga att mitt samarbete med members varit det absolut finaste och bästa. Min kontakt med marknadsföringsavdelningen har varit så smidig och deras relation till oss influencers har varit så professionell. Jag är en stolt influencer som fått äran att gång på gång nämna deras webbshop i mina sociala medier. Jag hoppas att bloggen ihop med er läsare kan få chans att göra fler roliga saker ihop med members framöver. Vet att många varit nyfikna och deltagit flitigt i tävlingarna.

Members är en mötes- och marknadsplats för företag och trendmedvetna konsumenter med ett intresse inom mode och livsstil. Members tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport och andra livsstilsprodukter.

Members.com startade sin verksamhet 2011 och är idag en del av Campadre Scandinavia AB. Members är en exklusiv shoppingklubb för medlemmar. Vi erbjuder produkter under tids- och volymbegränsade kampanjer samt till reducerade priser. Visionen är att vara Nordens ledande shoppingklubb på internet genom att erbjuda våra medlemmar ett brett utbud av exklusiva produkter och tjänster till exceptionellt låga priser.

Unika erbjudanden – endast för medlemmar
Members är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.

Nya kampanjer varje dag – först till kvarn!
Våra kampanjer startar varje morgon klockan sju. Vi skickar en liten påminnelse till din inbox varje dag så att du inte ska missa något erbjudande. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna. En anledning till att vi kan erbjuda dig så fantastiska priser är att vi köper varorna direkt från varumärkesleverantören när kampanjen har tagit slut.

7 thoughts on “Tävlingar & kampanjer hos Members.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.