SAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Inom kort på bloggen & nya headerns funktion

Tänkte uppdatera er lite om vad som är på gång här på bloggen och Instagram. Ett nytt spännande samarbete ihop med Lyko.se är på gång. Ska sätta mig ner med en beställning idag för att kunna ta bilder och inspirera er med lite godsaker. Hade ett samarbete ihop med dom för inte så längesen och jag har alltid älskat att samarbeta ihop med dom, dom är noggranna, har bra kvalité på sina produkter och är snabba med sina leveranser (mer info när samarbetet kommer upp).

Tänkte berätta lite om nya funktionen på bloggen. Oavsett om du kliver in via mobil / padda eller dator så kommer headern / bannern vara rörlig. Väntar man någon sekund så kommer bilden skifta. Jag har valt att lägga upp kommande samarbeten, nuvarande samarbeten, aktuell tävling och kanske tipsa om andra bloggar osv. Så orkar man inte gå igenom kategorier eller skrolla bland alla inlägg kan ni bara låta bilderna i headern visa er vad som är aktuellt för stunden här inne på bloggen. 

Alla ni samarbetspartner som vill ha en annons liggandes kan kontakta mig så diskuterar vi pris beroende på hur lång tid ni vill att annonsen ska ligga uppe – 1 V / 2 V / 3 V / 1 M

KLICKA PÅ PRODUKTERNA FÖR ATT KOMMA TILL LYKO

2 thoughts on “Inom kort på bloggen & nya headerns funktion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.