VARDAGLIGT

Grattis på födelsedagen min själsfrände

Godmorgon,  vilken fantastisk morgon vi har tycker ni inte? Solen sken rakt in i sovrummet vid 9 tiden och jag vaknade med ett leende på läpparna. Hade så mysigt med min älskling igår kväll, lagade mat, drack två drinkar och umgick. Det är nämligen Samirs födelsedag idag och vi började fira redan 00.00 på natten. Världens finaste älskling idag är det din dag. Tänk vad vi gått igenom mycket under alla dessa år vi spenderat med varandra. Vi har gått igenom så mycket motgångar som hade knäckt vilket par som helst, men vi har alltid tagit beslutet att stå vid varandras sida och kämpa för att lära av alla misstag och bli en bättre version av oss själva. Jag tror ändå man kommer ut starkare genom att våga kriga mot stormen istället för att ge upp. Därför har vi en enormt stor kärlek för varandra. Samir är verkligen min bästa vän, min bästa partner, personen jag älskar mest. 

FÖLJ SAMIR PÅ INSTAGRAM <–
BESÖK SAMIRS HEMSIDA <–

Idag blir ändå en lugn dag, kanske får ett ryck och fotar lite nya godsaker jag fått hem som ett pressutskick av fina Karoszka. Det tar sån tid att hålla på med såna saker, så det är så viktigt för mig att ha rätt energi för att grotta mig in i timmar av arbete. Får se om samarbetet från Lyko ramlar ner i brevlådan också. Gjorde min beställning igår, men redan på kvällen stod det att dom skickat ut paketet *wow* det kallar jag snabb leverans. 

Vad ska ni göra av denna fantastiska soliga dag?

2 thoughts on “Grattis på födelsedagen min själsfrände

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.