VARDAGLIGT

Valentines day 2019

DETTA MYSIGA SET I ROSA FINNS ATT KÖPA HOS KAROSZKA

Hej och godmorgon alla hjärtan. Idag är det så mycket som alla hjärtans dag “för mig en helt vanlig dag om jag ska vara ärlig”. Hur många tycker att såna här dagar blir en aning för mycket? Tycker mest att högtider och utvalda dagar blir en stress och press. Nu är jag iof. i en relation och kan om jag vill fira dagen med massa mys och kärlek, men jag tänker på alla som inte har någon, som kanske nyligen gjort slut, som inte har ekonomin att skämma bort sin älskling eller vad det nu kan vara. Men i dom här delarna av världen så maxar vi på med ideér kring hur vi kan tjäna pengar, denna dag är just en sådan. Hur mycket tror ni vissa butiker får in i kassan innan alla hjärtans dag? Rätt mycket skulle jag tro. 

Hur som helst, klev upp för ett tag sedan, har druckit mitt kaffe och funderar på vad jag ska göra av dagen. Trodde min leverans från Lyko skulle komma idag, men fick ett sms om att det kommer i morgon mellan 14-16 på dagen så kreativiteten får helt enkelt vänta till i morgon.

Vad ska ni göra idag? Firar ni alla hjärtans dag eller bojkottar ni den?

6 thoughts on “Valentines day 2019

  1. Jag har aldrig firat alla hjärtansdag. Firar inte några helger överhuvudtaget för det mesta att jag inte vill men vissa helger för att jag oftast e ensam o har inte ekonomin för det heller. Hoppas att du får en fin dag💕

    1. VET DU VAD , Det gör inte jag heller även om jag har råd. Tycker bara storhelger och såna här dagar sätter sån enorm press på människor. Jag avstår hellre och tar till vara på varje dag. Kram på dig finaste Mia och ha en fantastiskt helg.

  2. Jag har aldrig firat alla hjärtansdag. Firar inte några helger överhuvudtaget för det mesta att jag inte vill men vissa helger för att jag oftast e ensam o har inte ekonomin för det heller. Hoppas att du får en fin dag💕

    1. VET DU VAD , Det gör inte jag heller även om jag har råd. Tycker bara storhelger och såna här dagar sätter sån enorm press på människor. Jag avstår hellre och tar till vara på varje dag. Kram på dig finaste Mia och ha en fantastiskt helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.