TANKAR

Är en helt ny människa på bara några dagar

Det är så skönt att vara tillbaka med 100% fokus igen. På bara några dagar har jag blivit en helt ny människa känns det som. Jag kan bara tala för mig själv, men det här med grupper och Facebook är verkligen en tidsslukare om något. En fantastiskt plattform att cirkulera på om man inte är så aktiv med sina sociala medier som jag är, men om man har projekt på sidan om som är viktiga att lägga tid på så är Facebook rena rama döden. Va har jag gjort dom här månaderna egentligen? Fjantat runt i kommentarsfält och i grupp chatter ? Har det gett mig några samarbeten? Svar NEJ, inga av mina samarbeten har kommit från Facebook, allt är via Instagram och blogg och hamnar direkt i inkorgen på mailen från dom här plattformarna, så att jag fastnat så lång tid i något som varit med negativt än positivt är för mig en gåta. 

Mitt välmående är också helt annorlunda, jag sover på nätterna igen och vaknar utsövd på morgonen. Jag får saker gjorda under dagen och lägger fokuset på “mig” och inte på tio tusentals andra människor. Jag vet att jag klivit av och på Facebook i omgångar, för enligt min mening är den plattformen beroende framkallade om något, men också den mest negativa plattformen jag någonsin vistats på. Men den här gången är det annorlunda, jag kommer inte tillbaka in i några grupper igen. Jag kommer ha fokus på de som genererar i positiva saker för mig och min framtid som influencer. 

Det jag kände att jag skulle sakna en del är livandet, men vet ni vad? Instagram har ju LIVE, varför ska jag följa en massa regler, riskera att bli avstängd om jag säger fel saker eller marknadsför mig själv för att jag ligger under grupper där andra styr. Jag är min egna på Instagram och kan sända alla mina lives där. Så till alla er som älskade att följa mig och Samir på live, in och följ på Instagram @ jellicas.se så kan ni fortsätta se oss i rutan. 

Puss på er, så kul att vara tillbaka med rätt fokus

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.