EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Lyxig Spa Weekend med andra influencers

Vilken otroligt fin inbjudan jag fick igår när jag kikade igenom mailen. En Spa Weekend med andra influencers till Stömstads Spa Resort den 30/3. Jag bara måste åka om allt är smidigt planerat. Skickade ett mail till event byrån igår kväll för att ta reda på om det går någon transport från Stockholm eller om man måste ta sig dit på egen hand. Får helt enkelt se vad som händer och sker. Hade inte varit helt fel att checka in med MR Samir. Känner mig verkligen så taggad på allt just nu. I veckan som kommer är det dags för en film premiär igen med UIP. Har alltid älskat deras filmpremiärer faktiskt, fint ordnat och rätt folk på plats. Mer om det nästa vecka. Kram så länge 

3 thoughts on “Lyxig Spa Weekend med andra influencers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.