EVENT,  INFLUENCER LIFE

Lyxig Spa Weekend med andra influencers

Vilken otroligt fin inbjudan jag fick igår när jag kikade igenom mailen. En Spa Weekend med andra influencers till Stömstads Spa Resort den 30/3. Jag bara måste åka om allt är smidigt planerat. Skickade ett mail till event byrån igår kväll för att ta reda på om det går någon transport från Stockholm eller om man måste ta sig dit på egen hand. Får helt enkelt se vad som händer och sker. Hade inte varit helt fel att checka in med MR Samir. Känner mig verkligen så taggad på allt just nu. I veckan som kommer är det dags för en film premiär igen med UIP. Har alltid älskat deras filmpremiärer faktiskt, fint ordnat och rätt folk på plats. Mer om det nästa vecka. Kram så länge 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.