EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Platin.se – Om fler vore som du

Vad gör mina kolleger i branschen till dom bästa? För dom är osjälviska, genuina och stöttar. Det är väldigt sällan som man stöter på folk i den här branschen som klarar av att tänka på andra än sig själv. Många utnyttjar alla situationer dom kan för att åka snålskjuts och göra sig ett namn på någon annan. Jag själv är inte den personen, tvärtom jag älskar att pusha mina vänner fram, hjälper gärna till, delar med mig av, länkar mer och oftare än jag behöver – Varför inte ? Det är ändå ingen som kommer göra saker på samma sätt som jag gör och tvärtom. Så istället för att utnyttja varandra och vara avundsjuka – Var glada och gör saker ihop som vänner ska göra. Bli glad när det går bra för någon och våga så på sidan ibland och heja på. 

Platin , älskade Platin. Enligt mig MINGELDROTTNINGEN NUMBER ONE ! Hon missar inte chansen till några event, är på plats och skapar magi med sin kamera. Jag älskar verkligen Platins blogg, den är awsome. Gillar man bilder med starka kontraster, roliga färger och massa event och mingel, då är det hennes blogg man utan tvekan ska kika in. 

Därför kanske det inte var så konstigt att jag idag frågade min vän vilka eventbolag som är aktuella. Jag har några stycken på listan och får inbjudningar titt som tätt. Men har man varit off ett tag som jag varit pga. utmattningssyndrom så är det lätt att man halkar efter några steg. Hade jag frågat någon annan hade dom säkert undvikit min fråga i rädsla att någon annan ska ta deras koncept, sno shown (om ni förstår). Inte många delar med sig. Men älskade Platin kokade sig en kopp kaffe och kom tillbaka till datorn med en hel lista på vart ska jag vara någonstans idag när jag bestämt mig för att hitta mitt fokus igen. Så otroligt tacksam. Hade fler varit som Platin hade världen varit en bättre plats det kan jag lova. 

SÅ MISSA INTE ATT KIKA IN HENNES BLOGG PLATINS.SE 

4 thoughts on “Platin.se – Om fler vore som du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.