SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

Lyko deep waver

I veckan som var fick jag hem två fantastiska locktänger från Lyko.se. Vi börjar med att presentera denna hela fantastiska deep Waver tång från Lykos egna märke. Jag har aldrig ägt denna typ av locktång, men wow jag är verkligen kär i den. Den gav mitt hår det perfekta kruset som jag ofta får stå och tupera och spraya sönder för att få. Just nu är detta min absoluta favorit och kommer använda den flitigt till kommande event och fester. 

Produktinformation: 

Lykos nya vågtång, eller ”trippeltång” som de även kallas är en fantastiskt enkel vågtång att skapa fantastiska lockar med. Tänk dig en ”våffeltång/crimper” men med mycket större avtryck och mjukare lockar som svallar!

Lägg bara en hårslinga mitt mellan falserna och kläm till mjukt. Vågen formas omedelbart och sedan flyttar du bara tången nedåt efter hårslingan. Gör några slingor som ett statement eller hela håret för massiv volym! Cylindern kan du också vända på vilket gör att du kan välja hur breda eller smala vågorna ska bli.

Hela tången är keramisk och toirmalindbelagd vilket betyder att håret formas snabbare, värmen fördelas jämnare och resultatet på lockarna blir mycket mer hållbart. Locktången har även en extrasnabb PTC-uppvärmning vilket betyder att hela konen värms upp jämt och samtidigt och du kan justera temperaturen mellan 80-230 grader!

KÖP LYKO DEEP WAVER HÄR

4 thoughts on “Lyko deep waver

  1. Handlar alltid mina skönhetsprodukter från Lyko dom är bäst.
    va fint håret blev kanske borde köpa en sån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.