EVENT / PREMIÄRER / GALOR

Premiär kväll med UIP Sweden “Universal Picture Sweden”

Godmorgon på er allesammans allt bra med er idag? Jag uppdaterade aldrig igår eftersom vi hade en fullspäckad dag. Var b.la inbjuden till Premiären av filmen draktränaren 3 inne i stan (Stockholm). Vi gick självklart dit och mötte resten av gänget – Amanda / Kim osv. Super mys då alla hade barnen med sig. Våra barn är lite för små än för att gå på bio och sitta still så länge, men ska bli riktigt kul den dagen jag kan ta med dom på alla barnanpassade event.  Det var super fint uppstyrt av UIP Sweden. Gästerna verkade mer än nöjda och bilderna kom upp snabbt idag. Älskar när eventbolag är snabba med publiceringen av bilder så man kan sätta sig ner och uppdatera sina sociala medier, så det är ett + i kanten. 

Efter premiären gick jag och Samir vidare på lite annat mys, b.la gick vi till en BBQ Restaurang där vi åt en god middag och drack gott innan vi begav oss hemåt igen. Kvällen var verkligen perfekt kunde inte önskat mig en trevligare onsdags kväll i vårt vackra Stockholm. 

2 thoughts on “Premiär kväll med UIP Sweden “Universal Picture Sweden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.