SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

LYKO CURLING IRON 19-32MM

I SAMARBETE MED LYKO.SE

För några dagar sedan presenterade jag er för Lyko deep Waver. Nu är det dags för min favorit Lyko Curling Iron. Jag är väldigt dålig på att göra såna där fina Hollywood lockar som man gärna vill få till. Men med detta styling verktyg så satt lockarna som en schmäck. Det var så lätt att få till perfekta lockar utan att behöva någon snits. Läs beskrivningen om den fantastiska locktången här nedan och kika in på Lykos hemsida för att hitta dina favoriter.

Trolla snabbt fram magiska lockar med denna 19-32 mm wand! Denna koniska locktång har en keramisk och toirmalindbelagd cylinder vilket betyder att håret formas snabbare, värmen fördelas jämnare och resultatet på lockarna blir mycket mer hållbart! Yep, just like magic!

Locktången har en extrasnabb PTC-uppvärmning vilket betyder att hela konen värms upp jämt och samtidigt. Med 19-32 mm cylinder kan du skapa lockar som är stora, definierade Hollywoolockar, superfina! Tången är lätt och smidig med en helt OFATTBART lång sladd på hela 3 meter med ett vridbart sladdfäste! Hurra!!

CURLING IRON
LYKO.SE 

  • 19 – 32 mm keramik- och tourmalinbelagd cylinder.
  • Extrasnabb PTC-uppvärmning.
  • Smidig, elegant och lätt vikt med lätthanterlig knapp.
  • 3 meter sladd med vridbart sladdfäste.

6 thoughts on “LYKO CURLING IRON 19-32MM

    1. Det är 100% värt, så snyggt blir det när man använder den 😀
      Jag har alltid gjort mina lockar med plattång, aldrig mer kan jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.