FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Jellicas.se på Members.com hemsida

Haha såklart var det Josefine Boysen av alla (ni vet hon med mer koll på mig än jag själv har) som såg att bästa Members länkat till min Instagram under deras kategori Get inspired by #MembersFashion . Så otroligt roligt att vårat gemensamma samarbete ändå gett avkastning och vi är nöjda partners med varandra. Jag har så mycket mer att visa upp från dom och skriva om. Julkalenders stressade vi oss igenom med nöd och näppe, men det finns annat smått och gott som kommer upp på bloggen. Jag har haft så mycket andra projekt på sidan om att jag inte hunnit kasta mig på 100 olika inlägg på en och samma gång. 

Glöm inte att bli medlemmar hos Members.com och ta del av deras otroliga kampanjer. 

 

2 thoughts on “Jellicas.se på Members.com hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.