INFLUENCER LIFE,  SAMARBETEN / PR

EN HALV MILJON BESÖKARE PÅ 3 MÅNADER

OMG ÄR NI PÅ RIKTIGT ? 

Jag bytte bloggportal för ca 3 månader sen och har redan toppat statistiken med en halv miljon besökare. Det är amazing och jag är så fruktansvärt tacksam mot er som dagligen besöker bloggen. Jag känner verkligen hur jag inte levererar 100% till er, min inspiration går upp och ned varje dag pga. utmattningen som jag dragit med under 1 års tid nu, men sanna mina ord när jag säger att jag verkligen försöker på alla sätt jag kan för att vara så aktiv jag bara kan. 

Jag hade en dålig dag när jag vaknade idag, kände mig trött på mänskligheten. Men när jag kikade in här på bloggen ikväll och såg siffrorna så inser jag att jag inte ska haka upp mig på en liten klunga med personer som inte kan uppskatta det jag gör och våga säga “bra jobbat”, utan jag ska fokusera på alla er som dagligen kikar in här för ni känner er inspirerade. Jag är evigt tacksam och kommer fortsätta göra detta då jag älskar att vara kreativ och inspirera andra. Jag älskar att använda denna plattform till att påverka andra. Försöker i så stor utsträckning jag kan att mata er med positiv energi och boosta er. Tack från djupet av mitt hjärta. Nu förstår jag varför den här plattformen + Instagram är den viktigaste för mig och att jag gjort helt rätt i att lägga mitt hela fokus här inne och inte någon annanstans idag. Jag älskar er alla, jag hoppas att jag ska kunna ge tillbaka till er i så stor utsträckning som möjligt med roliga tävlingar, rabattkoder osv. 

Glöm inte att följa mig på Instagram @ jellicas.se 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

12 kommentarer

 • Mia Hacklin

  Det finns många här som älskar dig o det du gör, jag e beroende av din blogg, haha 😂 dom flesta av oss som följer dig förstår säkert det att du varit/är utmattad o ger dig den tiden du behöver. Fast jag tycker du har trots det jobbat så bra med din blogg o Instagram. Ha en underbar måndag finaste du❤️❤️

  • Ååååh Mia tack så jättemycket, betyder verkligen super mycket. Jag försöker hålla mig driftig trots utmattningen. Kan hända att jag inte har lika genomtänkta inlägg, men det kommer. Kanske vårvärmen kommer bjuda på mer energi 😀 Kramar i massor finaste du <3

  • Taaaack bästa Mia <3 jag kämpar på så gott jag hinner, kan och har ork. Förhoppningsvis kan vårsolen ge mer energi till saker och ting. Hoppas du mår bäst, önskar dig allt välmående i världen.

   • Mia Hacklin

    Ja kanske våren har med sig nåt gott, lite energi o liknande. Men ta den tid du behöver, bättre det än att snabba på “processen” jag o märka att detta går inte o va ännu längre utmattad. Jag har aldrig själv varit utmattad så jag vet inte hur det e, men jag har mina egna diagnoser som ställer till det. Du e så inspirerande o jag bara älskar det du gör o dina värderingar❤️❤️

    • Jag har ju också diagnos på allt, och vet du vad Mia, allt går om man vill. Gäller bara att lära känna sig själv ordentligt och lära sig kroppens signaler. Jag har varit dålig på att lyssna på mina signaler eftersom jag älskar det jag gör och sover gärna för lite för att få kasta mig upp och jobba, jobba, jobba. Som du säger hitta en balans i det hela, lära sig kunna koppla av mellan varven och ta till vara på de dagarna när energin är i topp istället.

     Massa kärlek till dig <3 hahaha mina datorhjärtan 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.