SKÖNHET / HÄLSAVARDAGLIGT

Nykärlek för det här med makeup

Godmorgon, har suttit här vid bloggen ett tag och försökt få ordning på saker och ting. Nätverket verkar strula lite med mig, den vill inte riktigt logga in på alla sidor och lyssna på mina kommandon. Men vi gör ett försök nu när jag äntligen kommit in på inläggs inställningarna. Hur mår ni? Jag mår bra. Vilken dipp jag har haft senaste dygnet, igår ville jag bara fly hela världen och sätta mig på en öde ö. Men min älskade fästman fick mig på bättre humör under kvällen. Det finns verkligen ingen som kan mig lika bra som han. 

Måndag idag, ni vet hur jag älskar dom här dagarna ? Ny start till att göra saker bättre än man gjorde veckan innan. Funderar på att testa att sminka mig lite idag. Har verkligen hittat en ny kärlek för makeup. Förut har jag bara slängt på min makeup på 10 minuter och inte varit så petig med diverse saker. Men senaste tiden har jag insett hur extremt roligt det är att ta sin tid när man lägger sin makeup och våga vara petig. Vilka otroliga resultat man kan få fram. Ni kanske har märkt av mina senaste bilder jag publicerat ? Allt pga. lite tålamod. Så jag funderar på att fortsätta ha en sån dag då jag tränar lite på olika makeups och skaffar mig mer skills. 

Va ska ni göra av er soliga måndag? 

5 thoughts on “Nykärlek för det här med makeup

  1. Jag har lagt märke till din sminkning i dina senaste bilder, ett ord, woow😍 fast ärligt sagt e du alltid woow, du har sån inre skönhet att den får hela dig så otroligt vacker❣️❣️

    1. Super kul verkligen med smink, hade ingen aning att det kunde göra så stor skillnad när man lägger tanke och tid på det. Super kul att det märks av 😀 Hoppas du får en fantastisk måndag hjärtat <3

  2. Smink är jättekul. Har också börjat intressera mig mer och precis som du säger gör det en enormt stor skillnad. Tack för rolig läsning på din blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.