SKÖNHET / HÄLSA

Midnattsol Sweden / Min hudvårdsrutin sen 1 år tillbaka

Jag skulle återigen vilja ta upp Midnattsol Sweden i mina kanaler (detta inlägg är inte i samarbete) utan för att jag helt enkelt vill promota dessa produkter och berätta vilken kärlek jag känner för dom. Jag har tidigare berättat om min hy. Jag har ofta problem med torra partier som kliar “framför allt min panna och haka”. Det blir värre under vintertid och det finns ingen hudvård som har kunnat återställa min hy. Så 6 månader om året har jag fått dragits runt med ett extremt torrt ansikte med klåda. Det blir värre när jag använder smink och framförallt ser sminket inte bra ut på när huden är så torr och irriterad.

Detta problem är som bortblåst. Under maj 2018 fick jag kontakt med Erik och hand fru som är grundarna till Midnattsol Sweden. Vi bestämde oss efter Stockholm Beauty week där Midnattsol ställde ut sina produkter att vi skulle testa ett samarbete ihop. Så jag fick hem deras hudvårds serie som jag fått använda sedan dess. Jag säger bara WOW, dessa produkter är som magi för huden. Ju längre tid jag använt dom ju mer förälskad blir jag i dom. Jag har under detta år fått hem tonvis med andra skönhets produkter som ska motverka, reparera, mjukgöra, ge glans osv. men inget har kunnat slå Midnattsol Sweden. Efter att jag testat på en annan produkt har jag rätt snabbt återgått till min rutin med Midnattsol eftersom jag tycker min hy återgår till det sämre. Med denna rutin har sminket även lagt sig som silkes papper på huden, jag får ett så fint, naturlig och återfuktat resultat vilket vi alla som älskar smink är ute efter. Jag älskar deras rengöringar och krämerna som ska återfukta under dag och natt lämnar huden i ett perfekt skick. Jag har verkligen inget negativt att tillägga om Midnattsol Sweden, tvärtom skulle jag vilja sätta 20 stjärnor trots 10 möjliga. 

Jag fick en leverans under hösten och dom har räckt fram tills idag. Man behöver inte alls överkonsumera produkten för att de ska ge bättre resultat, så jag ger verkligen en tumme upp att serien räcker under en längre tid + att leveranstiden är snabb och effektiv.

HÄR KAN NI LÄSA MINA TIDIGARE RECENSSIONER OM MIDNATTSOL 
Där kan ni läsa lite mer om själva produkterna om ni är intresserade

 

Jag tittade igår på Helen Torsgårdens videoklipp som hon lagt upp. Det är lite roligt för hon har också fått den fina äran att samarbeta ihop med Midnattsol och testa deras produkter och hon säger precis som jag – Att hon älskar dom mer och mer ju längre tid hon använder dom (se klippet nedan). 

Jag rekommenderar verkligen deras hudvårds serie till er alla. Jag vet till 100% att ni kommer vara så nöjda med resultatet när ni gett produkterna en tids användning. För det är viktigt att lägga på minnet när det kommer till all hudvård – Man måste ge produkten tid så huden får vänja sig. Det kan ta allt från 30-90 dagar faktiskt. Och för bästa möjliga resultat, använd gärna samma märken på både rengöring, skubb, återfuktning, serum osv. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.