EVENT,  INFLUENCER LIFE,  MODE,  SKÖNHET / HÄLSA

Stockholm Beauty Week 2019 – Beauty on water

Som jag har längtat efter att få skriva det här inlägget och berätta för er läsare att den bästa veckan på året närmar sig, nämligen Stockholm Beauty Week 2019. Som jag nämnt flertal gånger på bloggen så samarbetade vi på Delacay med Stockholm Beauty week år 2018 vilket var otroligt roligt. Självklart var jag på plats alla 3 dagar och såg till att få ut så mycket jag kunde av allt som veckan hade att erbjuda. 

Nu år 2019 13-15 maj har skönhetsveckan ändrat location till den fantastiska platsen Musikaliska vid Nybroviken. Googlade bilder och wow vilken fantastisk plats, ser så fram mot att gästa veckan ihop med resten av mina vapendragare i branschen. Detta år har jag ännu mer skinn på näsan när det kommer till skönhet, livsstil och mode så jag kliver innanför dörrarna som en någorlunda expert haha.

Stockholm Beauty Week 2019 – Beauty on water!

Välkommen till 2019 års happening inom beauty, lifestyle och well being! 13-15 maj intar ett 60-tal varumärken det vackra palatset Musikaliska vid Nybroviken – Beauty on Water!

Mässa, trender, seminarier, events, beautybar, visning – fantastisk klädkollektion hår, make och naglar visas på fantastisk scen – behandlingar, styling, lanseringar, shopping, goodiebags, prisutdelning Stockholm Beauty Prize, nätverkande och business med svenska och internationella utställare.

BOKA BILJETT HÄR

BILDER FRÅN FÖRRA ÅRETS NOMINERINGS FEST MED LIFESTYLEWORLD.SE UNDER STOCKHOLM BEAUTY WEEK

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.