EVENT / PREMIÄRER / GALORFASHIONINFLUENCER LIFESKÖNHET / HÄLSA

Stockholm Beauty Week 2019 – Beauty on water

Som jag har längtat efter att få skriva det här inlägget och berätta för er läsare att den bästa veckan på året närmar sig, nämligen Stockholm Beauty Week 2019. Som jag nämnt flertal gånger på bloggen så samarbetade vi på Delacay med Stockholm Beauty week år 2018 vilket var otroligt roligt. Självklart var jag på plats alla 3 dagar och såg till att få ut så mycket jag kunde av allt som veckan hade att erbjuda. 

Nu år 2019 13-15 maj har skönhetsveckan ändrat location till den fantastiska platsen Musikaliska vid Nybroviken. Googlade bilder och wow vilken fantastisk plats, ser så fram mot att gästa veckan ihop med resten av mina vapendragare i branschen. Detta år har jag ännu mer skinn på näsan när det kommer till skönhet, livsstil och mode så jag kliver innanför dörrarna som en någorlunda expert haha.

Stockholm Beauty Week 2019 – Beauty on water!

Välkommen till 2019 års happening inom beauty, lifestyle och well being! 13-15 maj intar ett 60-tal varumärken det vackra palatset Musikaliska vid Nybroviken – Beauty on Water!

Mässa, trender, seminarier, events, beautybar, visning – fantastisk klädkollektion hår, make och naglar visas på fantastisk scen – behandlingar, styling, lanseringar, shopping, goodiebags, prisutdelning Stockholm Beauty Prize, nätverkande och business med svenska och internationella utställare.

BOKA BILJETT HÄR

BILDER FRÅN FÖRRA ÅRETS NOMINERINGS FEST MED LIFESTYLEWORLD.SE UNDER STOCKHOLM BEAUTY WEEK

6 thoughts on “Stockholm Beauty Week 2019 – Beauty on water

    1. VA roligt, ser verkligen fram mot Stockholm Beauty week kommer bli fett 😀
      ska ta så mycket bilder jag bara orkar och kan, publicera stories och ta med er 100%

      kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.