RESOR / HOTELLVARDAGLIGT

Planerar en resa

Godmorgon älsklingar. Så skönt att ha sovit en hel natt och vakna upp till lugn och ro. Samir är inte hemma, utan jag är helt själv denna morgon. Igår kväll satt vi och prata lite om att titta efter en resa att göra ihop. Jag tror vi båda skulle behöva komma iväg ett tag, unna oss lite god mat, ny energi och bli inspirerad i en annan stad. Frågar än bara vart vi skulle vilja åka. Vi funderar på Italien / Frankrike eller England. Jag vet inte riktigt vad jag skulle vilja få ut av en resa just nu. Italien hade varit häftigt med all gammal historia, samtidigt skulle jag älska att åka till Paris, dricka gott vin, gå på Disneyland en dag och bara ta så mycket inspirerande bilder. London känns mer som en shopping resa. Från min sida lutar det nog mest mot Paris, men jag är inte 100% säker än. Vi ska prata vidare och se vart vi landar. I såna fall vill vi åka iväg så fort som möjlig.

Utöver resplaner så dricker jag en kopp kaffe och laddar för en ny dag. Har haft så många samarbetsförfrågningar på Instagram att jag inte vet vad jag ska börja någonstans. Ska jag tacka JA till alla eller NEJ till många. En rolig sak som jag tackat JA till är att bli ambassadör för CHIC, omg asså skulle behöva ett helt inlägg för att skriva vad det är för något. Dom ordnar i alla fall med VIP inbjudningar till röda mattan världen över. Allt från Fashion week NY / Milano / Paris osv. Dom samarbetar ihop med tidningen VOUGE som ni säkert känner till. Det betyder att jag kommer stå på deras internationella lista över personer som får inbjudningar till olika events, galor, premiärer runt om i hela världen. Asså jag gnuggar mina ögon kan jag lova, fattar noll. Men så kul och det är väl lite såna saker jag ska grotta mig in i idag så att alla villkor m.m. blir korrekt ifyllda.

Vad har ni på agendan?

 

Colosseum in Rome, Italy

2 thoughts on “Planerar en resa

  1. Jag tror Paris hade varit härligt att besöka för dig och din partner.
    Har varit där 5 gånger och får inte nog av den staden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.