INFLUENCER LIFE,  SAMARBETEN / PR,  VARDAGLIGT

Det har spårat ur på riktigt bland företagen

Godmorgon, vet inte hur jag ska börja det här inlägget riktigt, min hjärna samarbetar inte så bra med mig nu dom senaste dagarna. Jag har varit mer trött än vanligt, men samtidigt har det hänt mer än vanligt också. Låt oss ta en tyst min ut och fundera på alla fördomar om att det skulle vara så lätt och simpelt att jobba med sociala medier. Exakt det är enligt mig ett tuffare jobb än något annat jag haft tidigare i mitt liv, skillnaden är bara att jag älskar det jag gör och kan inte få nog av att lära mig mer, mer och mer. 

Igår gick företagen bananaz på min Instagram ORDAGRANT! Bara i bland kommentarerna på mina 2 senaste bilder har en rad företag kontaktat mig för att skapa samarbete. Då vill ni inte veta hur förfrågningarna ser ut på DM eller dom som fattat att man kan klicka på mail ikonen och skicka ett vanligt mail. Oh Jesus. Så till alla som undrar vart jag tagit vägen – Eh jag har fullt upp från morgon till kväll med rätt mycket administrativt och får inte alls lika mycket tid till socialt. 

Jag har även investerat (betalt) för lite coola retuscherings program för att kunna skapa lite mer färgglada, inspirerande Insta stories. Vet inte hur mycket av funktionerna jag kommer använda mig av på blogg och i profilen på Insta, men just stories eller snapchat som jag tänkte försöka bli aktiv på är det perfekt. Ingenting i den här världen serveras gratis. Vill man lyckas med något måste man vara beredd på att slösa pengar, tid och försöka hitta ett eget koncept som speglar dig. Inte det lättaste, men skam den som ger sig. Vi kan snacka om detta i ett annat inlägg sen. 

Hahaha kolla här är bara dom kommentarerna som ligger öppna under 2 bilder på min Instagram, asså dom har gått och blivit galna företagen.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

8 kommentarer

 • Jennifer Johnsson

  OJJ haha det var inte några. Du är en bra bloggare, älskar att kika in här mellan varven. Fortsätt glänsa Jellica. Kram J

  • Hahaha nej och både DM och mail är också proppade. Tänkte skriva ett inlägg om detta senare då det kan komma en massa skambud som många går på, men blir totalt lurade. Så håll utkik om du själv håller på med sociala medier. Kram

 • Sandra

  Fast sånt där får så många jag känner hela tiden, det är ju inte så att det faktiskt är företag man hört talas om.

  • Det är nog för det många gånger är utländska webbshopper. Många av erbjudanden är skambud och en del är seriösa i hur dom jobbar ihop med influencers. Men att vi inte hört talas om företagen beror nog på att dom ligger i utlandet och oftast är små privat ägda. Jag tycker det är jättekul att jobba ihop med mindre entreprenörer, men då ska dom också förstå att all marknadsföring kostar idag.

   Mvh

 • Mia Hacklin

  Vad glad jag blir för din skull😊 du e en så vacker kvinna både inuti o ovanpå. Undrar hur lätt det egentligen e att välja ut vem du vill samarbeta med.. Lycka till med alla nya samarbeten. ❤️❤️

  • Det kommer massvis med skambud också, speciellt på Instagram. Det är en bra plattform men också den som företag utnyttjar mest. Jag skulle aldrig tacka ja till något som gör att jag går i förlust. Jag hoppas många är uppmärksamma på det och tänker igenom innan dom tackar Ja till första bästa erbjudande.

   Kram hjärtat.

 • Sophia

  hoppas det dyker upp något passande bland erbjudandena. Såg ditt andra inlägg om oseriösa företag, såna här förfrågningar brukar innehålla en hel del dåliga erbjudanden. Händer allt för ofta på Instagram.

  Älskar din blogg och dom samarbetena du har, du väljer verkligen rätt.
  Kram

  • Hej .. ja verkligen, de små företagen kastar sig över allt och alla och erbjuder “skam erbjudanden”. Man ska inte ta såna erbjudanden, man ska få betalt för att göra reklam inte tvärtom.

   Tack så mycket va roligt att höra.
   Ha en fin dag kramisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.