RESOR / HOTELL

Hotel Kung Carl – Stockholm Beauty Week

Som jag nämnde i morse så närmar sig Stockholm Beauty Week (ser så fram mot den bästa veckan i Stockholm). Eftersom vi vill få ut maximalt av tid under dagarna. Vi kommer befinna oss på press lunchen den 13 maj och sedan gästa veckan mellan 10-18 varje dag. Utöver de kommer vi kasta oss mellan diverse event och efterfester ihop med resten av eliten inom skönhet. Såklart satsar vi på att ta hotell under dagarna och ihop med Stockholm Beauty Week har vi fått ett fint erbjudande att bo på vackra Hotel Kung Carl mitt på Östermalm med utsikt över Sturegallerian “torget”. Nu har vi kikat igenom hotellets erbjudande och vilka rum som finns och vi är inne på att ta detta magiska Deluxe bad rum.

Älskar den gamla stilen i rummet och kommer utav tvekan utnyttja tiden där till att skapa massa material till mina sociala kanaler. Tror bilderna kan bli deluxe. Så nästa steg är att kontakta hotellet och se över erbjudandet och kostanden för 3 dagar. Original priset hade legat på mer än 8.000 kronor. Ska man bo bra så kostar det. 

Vill ni också bo på Hotel Kung Carl under Stockholm Beauty week ?
Kontakta dom på PM på Facebook för att få en fin rabattkod att utnyttja under veckan.

Om hotellet 

1977 förvärvade familjen Östlundh Hotell Kung Carl som då hade 46 rum samt frukostmatsal. Idag har vi 143 rum, bar & restaurang, konferensavdelning, festvåning och mini-gym. Våra värdeord är passion, hjärta, ansvar och vi hoppas att du som gäst skall känna detta när du bor hos oss.

Varje hotellrum är unikt i sin stil och inredning. Vi strävar efter en klassisk stil med modern design. Vi har under åren köpt in mängder av antika föremål på auktioner i Stockholm. Det kan vara antika klockor, speglar och konst av kända svenska konstnärer som får pryda våra rum.

Till vår restaurang, Kung Carls Bakficka – Tre Rum & Kök, har vi hämtat inspiration från Annie Berg som tillsammans med sin man ägde hotellet i början av 1900-talet. Vi har försökt att skapa en miljö med känsla från hennes eget hem, och en meny med rätter som inspirerats av den tidens rätter. 

 

 

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.