SKÖNHET / HÄLSA

Vissa produkter är värda att nämnas om och om igen.

Jag ska faktist tipsa er ännu en gång om 2 minute mirakel gel som jag tycker fungerat väldigt bra på mig. Jag använder gelen ca 2 gånger i veckan för att få en maximal rengöring. Jag var lite skeptiskt till en början med denna produkt “som man oftast kan vara när det är något nytt främmande man ska testa på”. Man har redan hittat sina skönhets favoriter “tror man”. Men ibland kan det vara värt att testa på något nytt. Jag tycker gelen funkar som en peeling och med cirkulerande rörelser avlägsnar man smuts på hudens yta. Nu har jag använt upp mina två burkar (dom har hållit länge måste jag säga) och jag är tacksam för att jag fått den här perioden att bekanta mig med en super produkt inom hudvård faktiskt. 

Såg en film på youtube när en kvinna pratade om gelen och förklarade att kornen som uppstår när man masserar gelen är död hud. Där måste jag faktiskt ge er rätt information. Det är inte död hud utan det är silikonet i gelen som koagulerar till små stenliknande korn som skonsamt skrubbar huden ren från orenheter. Så med det sagt så ville jag bara lägga in ett litet skönhets tips idag med en rengörings gele som faktiskt funkat bra för mig och min hud. 

Läs min tidigare recension kring 2 minute mirakel gel här.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.