VARDAGLIGT

Netflix chill och massa välbehövd sömn

Hej finisar allt bra med er, hur var helgen? Jag har tagit lite time off från sociala medier under helgen. Kände att jag behövde lägga mobilen åt sidan och koppla ner min mail, blogg och allt därtill. Ibland behöver man dom där små välbehövda pauserna när man kryper ner under täcket och slår på en film och släpper allt annat. En sån helg har jag haft. Film efter film har gått varm i datorn och massa sömn. Känner mig nästan lite groggy idag, tror det lätt blir så när man sover för mycket. Men nu har jag inte tid att lata mig mer, har lite saker att fixa med under dagen. Ska ta tag i att fixa i båda sovrummen. Hade tänkt att jag och Samir ska ta sovrummet närmast köket igen eftersom det lätt blir kallare, så får barnen ta det andra. Så jag ska ta in min arbetsplats hit in – Databord och liknande. Barnens rum har jag lite planer för denna månad, ska lägga lite pengar på att köpa in nytt och uppgradera det en aning (dom börjar bli stora pojkar nu) dags att slänga baby rummet. Ska bli skönt när allt är klart, för mig betyder struktur och ordning och reda i hemmet så mycket. Jag får en helt annan harmoni i kroppen när allt är perfekt. 

Så det blir kanske inte en jätte aktiv dag här inne under dagen, men jag känner att jag behöver få andra saker fixade runt om kring för att få lugnet till allt annat sen. Ta hand om er och ha en fantastisk måndag.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.