VARDAGLIGT

Rensar ur och ger plats till nytt

Hello guys allt bra med er ? Jag mår så fantastiskt bra, har typ sovit en hel vecka och bara återhämtat huvudet. Det senaste dygnet har jag lagt tid på att rensa här hemma. Som en del av er kanske sett har jag startat upp en bloppis / Sale kategori på bloggen. Jag har länge gått i tankarna på att ta tag i mina överfulla garderober och höga med kartonger av skor och andra produkter. Förr brukade jag ge bort allt till nära och kära, brukade fylla säckar som dom fick av mig. Men nu ville jag skapa ett nytt sätt när jag rensar ur och gör plats för nytt. Så en kategori på bloggen där jag kan sälja av sakerna är ju ett smart tips. Allt som jag säljer av är så gott som oanvänt, oftast bara fotat till något samarbete eller haft det på mig på något event, sen har det bara legat och tagit plats. Och istället för att ta plats här hemma så kanske sakerna gör nytta hos någon annan. Jag har inte bråttom med den kategorin, utan den är kvarstående på bloggen och kommer fyllas på så fort någonting är redo för ett nytt hem. Jag tror det kommer vara en hel del – Kläder / skor / hudvård / makeup / väskor / smycken osv. det är oftast de sakerna som jag brukar ha i samarbeten med mina kanaler. Jag har lagt upp en del saker redan nu till försäljning, men mer kommer fyllas på vart efter jag rensar. 

Annars har den här dagen varit lugn och skön. Längtar redan nu tills jag får lägga huvudet på kudden och sova. Men först ska jag sätta på någon bra film och koppla av lite en stund, äta någon god middag med min älskling och bara ha sådär kvälls mysigt som vi haft den senaste tiden. Vad ska ni göra resten av er kväll?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.