MODE,  SAMARBETEN / PR

Spana in Sheins stora vinter rea

I SAMARBETE MED SHEIN

Vill tipsa er läsare om Sheins vinterrea som pågår just nu, den är helt maxad och sjuk. Samma sak med deras vanliga rea. Jag har samarbetat ihop med Shein i över 1 år nu och det är faktiskt bland dom roligaste samarbetena jag har på bloggen. Varför jag tycker de är för att Shein har såna otroliga priser som alla verkligen har råd med. Så till alla som letar efter en smart webbshop där storlekarna stämmer, leveranstiden är helt okej och med ett brett utbud av allt från festklänningar till street wear, kika in hos dom.

Tröjan & kjolen på bilden är från shein, men hittade ingen länk till dom. Däremot vill jag tipsa om deras enorma reor som pågår. Jag ska faktiskt sätta mig ner i kväll och fynda massor för att kunna inspirera med nya roliga outfits här på kanalerna i framtiden.

VINTER REAN
VANLIGA REAN

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.