VARDAGLIGT

Relax dagar & lyxiga skönhets event

Heeeej finisar hur mår ni? wow vilka relax dagar jag har nu för tiden, det är magiskt när man börjar lyssna på kroppens signaler och gör det som helt enkelt känns 100% rätt. Igår låg jag hela kvällen och tittade på djur dokumentärer, tycker det är så rogivande att se på sånt. Har även börjat ta tag massor i hemmet, igår möblerade vi om här hemma, bytte sovrum och fick en massa annat fixat. Har en lång väg kvar i min rensning, men jag tar lite i taget. Meningen är att vi ska byta ut tonvis med saker här hemma och fixa nytt inför våren, blir ett kul projekt. 

I morgon babes är det internationella kvinnodagen och den firar jag och mina sociala medier ihop med JFR.se som jag är ambassadör hos. Skrivet ett inlägg om detta som publiceras efter tolv tiden inatt. För övrigt rullar livet på och humöret är på topp. Skulle ha åkt på ett lyxigt skönhets event idag, men tyvärr kom jag aldrig iväg, det var ihop med Glida Skolan som har hand om SPA och Hudteraput utbildningar här i Stockholm. Hade verkligen varit så mysigt, men ibland krockar de. Som tur är har jag så mycket skönhet och hälsa framöver att smocka bloggen full med och då kommer även bästa Jenny som bjöd in mig garanterat vara på plats, så vi ses senare i vår.

Nu: Laga lite sen middag och mysa ihop med kärleken i mitt liv

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.