VARDAGLIGT

En sån där fantastisk fredag med kärlek och vänskap

Vilken perfekt fredag detta blev, allt har varit bra sen jag slog upp ögonen i morse och hela vägen fram tills nu ikväll. Samir och jag håller på med en “sen” middag, men va gör de? Man lever bara en gång så varför inte njuta på de sättet man känner för. Det blir en hel kyckling i ugn med massa gott till. Efter middagen ska vi göra i ordning lite gottis och bara titta på en bra film i sängen. Jag bara älskar såna här dagar ihop med min kärlek. Vi är verkligen varandras bästa vänner. Tänkte på det idag – Herregud vi har varit med varandra i 9 år snart. Vi har nog gått igenom de flesta motgångar och misstag som går att göra i en relation och ändå har vi lyckats stå starka kvar vid varandras sida. Jag är faktiskt stolt över att vi inte gett upp på varandra, utan att vi trots brister och fel försöker vägleda varandra rätt och hålla ihop på vägen. Älskar den där knasiga idioten även om han kan reta gallfeber på mig mellan varven. Som ikväll, skickade ut han med polarna ett tag medan jag laga mat då hans energinivå var maxad som fan hahahaha. 

Under kvällen spenderade jag en stund i telefon med bästa Zara också. Är så glad att vi löste den där onödiga knuten som skapades där ett tag. Det tråkiga med vår paus från varandra var att det inte fanns något att pausa egentligen. Utan det var som vanligt idioter som inte hade något liv än att snacka en massa jävla skit och leka ryktes spridare. Men nu är den saken löst och det känns så bra i hjärtat. 

Nu: ska jag titta till maten och hacka löken i köket haha. Ta hand om er så hörs vi mer under morgondagen.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

  • Tack så jättemycket. Ja det är super skönt, nu har jag inga olösta knutar någonstans.
   Lika bra att vara vuxen i det hela och lösa sån skit som inte ens är värt att ligga och suga energi från en. Kramis

 • Mia Hacklin

  Du o Samir e det perfekta paret, ni e ett så vackert par 🧡 äkta kärlek. Underbart att du o Zara löst allt, ibland blir det fel men det viktigaste e att kunna prata om saken o gå vidare som vänner.

  • Hej och Godmorgon Mia <3 tack för dina fina ord om mig och Samir (det värmde).
   Så sant som du säger. Detta är vad jag menat med FB hela tiden, det slår så fel mellan människor fast det aldrig i verkliga livet hade behövt göra de. Så skönt när man kan lösa saker som två vuxna och gå vidare som vänner istället.

   Sista knuten löst, nu behöver vi inte lägga mer energi på sånt framöver haha.
   Hoppas du får en fantastisk lördag 🧡 🧡 🧡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.