HEM / INREDNING

Inrednings jakten

Godmorgon vänner sovit gott ? Vilken fantastiskt mysig kväll jag hade igår innan jag somnade. Jag och Samir åt en senare middag ihop och efter de poppade vi popcorn, tog med cola och godis in i stora sängen och tittade på den nyaste filmen Jurassic World. Inget speciellt med det, men ibland kan dom mest simpla sysselsättningarna vara dom absolut bästa. Efter filmen somnade vi gott och vaknade upp till en regnig fredag. Vädret idag gör en inte direkt inspirerad till något speciellt, blir att vara hemma och fortsätta med rensningen av alla garderober, skåp och lådor. 

Mest av allt idag hade jag velat ta en promenad iväg till inredningsbutikerna och tittat på nya byråer, gardiner, mattor, lampor osv. Allt här hemma är tänkt att bytas ut. Jag har verkligen inte tagit tag i hemmet så som jag önskar. Hade massvis med planer när jag flyttade in här, men så blev jag gravid 2 år på rad och hade även familjehems placeringar innan de under en längre period (tiden fanns inte riktigt att lägga energi på total omvandling). Men jag känner verkligen att det är dags att göra något av vårat hem. Även om vi inte vill bo kvar här så tänker jag ändå att vi kan lägga tid och pengar på sånt som man kan plocka med sig när man flyttar. Sitter och kikar på lite inspiration på nätet, har en bild i huvudet och ger jag mig själv tiden att få fixa så kommer slut resultatet bli AMAZING. Kommer garanterat att gå loss inne hos SE Möbler när tiden är kommen. Deras sortiment skriker lyx till rimliga priser.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.