MODE,  SAMARBETEN / PR

Internationella kvinnodagen ihop med JFR.se

Idag är det den internationella kvinnodagen och detta firar jag och mina kanaler ihop med JFR.se som jag jobbat ihop med under väldigt lång tid. Jag tycker det är perfekt att uppmärksamma denna dag ihop med dom, då deras budskap till kvinnor genom sin webbshop är GRL PWR. När jag tänker på ordet “grl pwr” så betyder det så fruktansvärt mycket. Allt från självständighet, rättigheter och även stil. Idag tänkte jag pusha för det sistnämnda då jag tycker det går hand i hand med JFR. 

För mig betyder stilen så otroligt mycket. Med våran egna och unika stil kan vi berätta så mycket om oss själva. Stilen ger ett första intryck och för många kvinnor går deras personliga stil hand i hand med deras självkänsla samt självförtroende. Sedan den dagen jag började intressera mig mer för kläder, smink och accessoarer så växte faktiskt mitt självförtroende enormt. Inte för att jag kände mig snyggare, utan för att jag insåg att jag med min personliga stil kunde signalera så otroligt mycket om mig själv utan att behöva säga något. Jag skulle vilja säga att min stil är – Färgglad / påhittig / utstickande / kreativ / lekfull / crazy och sexig. Det är faktiskt så jag känner mig som person. Jag har alltid gillat att sticka ut, leka loss och vara kreativ på mitt egna sätt och jag har alltid lyckats trots att normen säger nått annat. Jag lyssnar inte på vad människor säger utan går alltid på min magkänsla i allt jag gör “även med min stil”. Jag har alltid tyckt det är tråkigt att smälta in och vara som alla andra. 

Jag tycker internationella kvinnodagen är en dag då även kvinnors sätt att utrycka sig i mode ska få plats. Jag slår ett slag för starka, kreativa, unika och egna kvinnor som inspirerar andra att våga experimentera med sin personliga stil och våga bryta normer. Ett super bra exempel på en av dessa kvinnor är Lisa Anckarman

Efter jag firar dagen ihop med min JFR vill jag passa på att berätta att dom nu har 20% på hela deras WET LOOK sortiment om ni använder koden: WETLOOK

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.