MODE,  SAMARBETEN / PR

Överrasknings present från bästa JFR.se

Vilken fantastiskt dag (känns som jag säger det varje dag), men på riktigt den här dagen har varit mer än perfekt. Måste berätta om denna fantastiska överraskning som kom med posten. Det var en överraknings present från världens bästa samarbetspartner JFR som ni vet jag nämner så ofta på bloggen. Och det gör jag med all rätt. Idag är det internationella kvinnodagen som ingen kan ha missat. Sociala medier har varit fullsmockat med citat och grymma publiceringar som skriker GRL PWR. Denna dag firade jag ihop med JFR. jag + några andra kända influencers deltog i kampanjen på deras insta storie där vi delade med oss av några peppande ord till alla kvinnor där ute. Och med detta kom denna fantastiska kartong med bara massa kärlek och glädje. 

 

 

Det känns verkligen så otroligt viktigt att samarbeta ihop med företag som står för något bra och som visar uppskattning. JFR valde idag att överraska oss tjejer med lite smått och gott från webbutiken. B.la denna fantastiska T-shirt med citatet Queens never die. För mig betyder det citatet otroligt mycket och jag tror inte dom kunde valt ut mer rätt. Jag känner att jag har en samhörighet till det. Som en del av er vet, men kanske inte alla så har jag gått en lång och hård väg genom livet för att vara där jag är idag. Under mina ungdomsår bodde jag större delen på diverse behandlingshem, missade all skolgång, flydde från Stockholm för mitt liv var det viktigaste. Har kämpat mig fram genom 100% motgångar, utan släkt vid min sida helt på egen hand. Jag valde att ta mina dåliga erfarenheter från tidigare liv och genom gick utredningar för att själv bli Familjehem åt utsatta barn och ungdomar. Blev förtroendevald i utbildningsnämnden för socialdemokraterna där mina hjärtefrågor låg i elevhälsan. Har alltid krigat med mitt kreativa jag och tog mig längre och längre upp på blogglistorna. Födde två pojkar med 12 månaders mellanrum, blev förälder ihop med min livs kärlek som jag hållit ihop med nu i 9 år. Skulle behöva en bok att fylla för att dela med mig av alla livserfarenheter som gjort mig starkare. Därmed Queens never die !

Jag är otroligt tacksam för mitt samarbete ihop med JFR som jag vet fokuserar otroligt mycket på att varje kvinna ska känna sig unik och speciell. Dom är GRL PWR och så länge dom vill ha mig kvar kommer jag stanna kvar. Med handen på mitt hjärta är detta ett av få webbshopper som jag mer än gärna promotar utan att få något tillbaka för det, jag gör det för dom förtjänar det.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

  • Katarina

    Du är en förebild för många Angelica. Inte bara genom din blogg har du påverkat många tjejer utan även under din tid som lajvare. Du har den där karisman som inte många har. Fortsätt vara dig själv för kvinnor som dig behövs på sociala medier ♥️

    • Tack dina ord peppade otroligt mycket 😀 jag försöker mitt bästa, även om jag halkat lite snett senaste månaderna i min person. Men är på rätt bana igen som den Angelica jag alltid varit. Fortsätt vara ditt bästa du med, det är så vi skapar lycka och välmående 🧡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.