VARDAGLIGT

En fantastisk lördags morgon med välmåendet på topp

Godmorgon älsklingar sovit gott? Jag vaknade för ca 30 minuter sen och kände mig sådär skönt utsövd. Somnade snabbt igår efter att jag och Samir släckte ner allt efter att ha unnat oss en god middag och tittat på en film. Solen skiner idag, man får sån energi kick när man kliver upp och gör i ordning sin frukost. Att dricka sitt kaffe till det här fantastiska morgon ljuset gör verkligen så mycket för en god start på dagen. 

Idag ska vi fortsätta med den eviga rensningen. Samir ska jag hjälpa mig under dagen, vi ska försöka få ordning på det mesta. Jag har små plockat en massa under dagarna, men när man är två så går allt snabbare. Så idag kommer jag nog inte lägga min tid på sociala medier så mycket, kommer stöka och böka så mycket jag orkar, kan och hinner för att få lägenheten klar. 

Jag älskar att rensa, gör ni också det? Jag vet inte varför, men har man gått under en lång period med dålig energi så brukar det här göra susen för mig. Man tar liksom tag i sånt som legat och samlat på hög under en längre tid och rensar bort för att kunna göra plats för nytt som skänker bättre energi. Lite som en ritual. På mig funkar det verkligen. Det handlar inte bara om att ta tag i den dåliga energin på insidan hos sig själv, utan att rensa runt om sig också. Det kan vara relationer som suger energi, saker i hemmet som inte används längre, säga upp sig från det där jobbet man inte trivs på, lösa onödiga konflikter som ligger och suger energi. Ni förstår. Så det är vad dagen till mesta dels kommer handla om. 

Vad ska ni göra denna vackra lördag?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.