HEM / INREDNING,  VARDAGLIGT

Sunday feelings

Jag skrev ett inlägg tidigare i morse, men råkade radera det ur listan *suck*. Orkar inte skriva om just de inlägget så vi kör en vanlig uppdatering. Vilken otroligt fin morgon, vaknade upp med tusen ton energi och massa lust för att göra så mycket saker. Jag har pratat om rensning i flera dagar och idag blir det inte lugnare. Igår hann vi med så mycket och känslan här hemma just nu är magisk. Jag bara älskar att allt har sin plats och i hallen står ca 5 stora säckar fyllda med kast saker. Rensade även ur mina garderober och saker som jag fått i samarbeten och pressutskick som gick vidare till Samirs syster. Idag ska jag ta tag i hallens garderober som är fyllda med massvis av skor, rensa lådor i köket och rengöra alla vrår som finns. Allt ska skina när jag är klar i kväll. Ska även sätta mig ner och skriva upp en lista på vad jag behöver köpa in för nya saker hem.

  • Gardiner till alla rummen
  • Nya kuddar till soffan
  • Nya lampor i alla rummen
  • Nya mattor
  • Byråer till hall + båda sovrummen
  • nya växter till alla rummen
  • tavlor
  • byta ut alla sängkläder och överkast

Det var bara lite av allt som ska bytas ut och förnyas. Jag tror de kommer bli succé när allt är klart. Om jag redan känner mig nöjd så ser jag så fram mot hur jag kommer känna mig när allt detta är klart.

Här är lite inspiration som jag kommer gå efter.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.