MODE

Vårkampanj hos Magicsteps.se och bästa Emelie Walles

Stolt samarbetspartner som jag varit hela två gånger till fantastiska Emelie Walles och Magicsteps vill jag stolt visa upp hennes vårkampanj som är färdigfotad. Otroliga bilder som garanterat kommer locka köparna från höger och vänster. Emelie berättade för mig när vi träffades senast på Hårkontroll 2019 gala i Stockholm att hon nu får in nyheter varje vecka till webbutiken – How awsome ?  Så in och kika efter dina vårfavoriter. Mina är utan tvekan skorna på nedersta bilderna med leopard detaljer. 

MAGISSTEPS.SE 

Hur löjligt snygg är inte Emelie ? 
Asså girl you rock the world. Hon är en bra förebild för så många tjejer och på det en fantastisk entreprenör #goals

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.