VARDAGLIGT

Har tagit avstånd – mår jag dåligt?

Godmorgon “om jag fortfarande kan säga det”, klockan är 10.54 och jag har varit igång sen länge. Tog en paus från alla sociala medier igår eftersom jag gått och blivit förkyld. Låg i sängen och tittade på en super bra serie istället vilket var så skönt för kropp och knopp. Solen skiner idag och jag mår “lite” bättre i huvudet, får se hur länge energin håller i sig. 

Jag vet att en del undrar varför jag är rätt off just nu. Är det för jag mår dåligt kanske folk tänker? Well NEJ tvärtom jag mår så otroligt bra just nu, har inte mått bättre på väldigt länge och jag är 100% säker att det är för att jag tagit avstånd. Jag ger mig själv tid att bara rå om mig själv, mina intressen, min familj och mitt välmående. Det var såhär livet var innan jag gick in i min utmattning och det var tusen gånger bättre då. Jag antar att jag är en person som inte är i behov av det sociala runt omkring. Jag är en introvert person i grund och botten och när jag pushar mig själv till att vara social så faller min energi på noll sekunder. Så just nu gör jag ett medvetet val att backa hundra steg bort och bara njuta av det som ger mig energi. Jag har även börjat sätta upp nya gränser där jag säger NEJ oftare istället för JA. Jag har alltid förknippat ett NEJ med något negativt “som att man skulle vara en bad buddy” för man inte ställer upp 24/7. Men jag har insett att ett NEJ är det snällaste ordet jag kan använda mig av. Jag mår så bra när jag kort och gott sätter mina gränser utan att känna det dåliga samvetet. 

Så mitt tips till er som läser min blogg och har svårt med att sätta upp gränser mot folk – DO IT, det är en befrielse när man klivit över den där jobbiga tröskeln. Och ha aldrig dåligt samvete för ni lägger tid på er själva och ert välmående, det är en befrielse.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

5 kommentarer

 • Mia Hacklin

  Jag har oxå börjat träna på att säga nej o göra saker jag vill o inte vad andra vill. Känns så bra♥

 • Ronja S.a

  så kul att du börjar må så bra igen. Det märks faktiskt när man tittar in här hos dig du sprider en helt annan typ av energi runt dig. Kramar

  • Gud va kul att det märks av utåt och inte bara nått jag känner.
   Har gjort så många förändringar och det är verkligen åt det positiva hållet 😀 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.