MODE,  SAMARBETEN / PR

Neon dress by Femme Luxe

Men hur löjligt snygg är inte denna klänning från Femme Luxe ?
Klänningen är en aning tunn till tyget “värt att tänka på”.

Klänningen heter Lime one shoulder bodycon dress och går att köpa här. Klänningen är på SUPER SALE just nu så passa på. Femme Luxe har ett brett urval av olika stilar som passar allt och alla. Alla kvinnor kommer garanterat kunna hitta någon favorit att klicka hem. Då Femme Luxe håller till i England så är leveranstiden lite längre än vad vi i Sverige är vana vid, men det tog mig ca 1 vecka från att dom skickat min order till att den låg i brevlådan *perfekt*. Vet andra webbutiker som kan ta upp till 1 månad ibland, så 1 vecka kändes ändå snabbt för att komma från utlandet.

Jag är helt förälskad i denna vårtrend med alla sköna neon färger som sätter en extra färgklick på vardagen. Om ni inte redan har något neon grönt / rosa / guld / orange i garderoben så bara måste ni klicka hem nått idag. Ni kommer garanterat få se mer av neon färgerna här inne under våren och mycket därtill. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.