SKÖNHET / HÄLSA,  VARDAGLIGT

Strobe glow st.tropez

Godmorgon babes and boys allt bra med er ? Vaknade tidigt idag och har redan hunnit med så mycket. Gått igenom mailen som innehöll 3 nya samarbetsförfrågningar och en inbjudan till en Gala premiär den 25 mars. Under dagen kanske vi får vår nya kyl som vi väntat på i “typ” 3 månader nu känns de som. Hyresvärden är inte den snabbaste. Men om dom fixar detta under dagen så är det ju toppen, rätt trött på att köket ser ut som en rivningsprojekt. 

Idag blir det nog rätt lugnt faktiskt, ska bara städa ordning här i lägenheten och fixa naglarna. Igår hade jag en fotodag för ett samarbete första plagget ligger redan uppe på bloggen. Dom andra kommer under dagarna. Många har börjat skicka DM till mig angående makeup. Jag är verkligen ingen expert på makeup, men jag har börjat leka mig fram lite mer på senaste tiden. Och jag märker själv stor skillnad när jag tränar på de. Makeupen på bilden är produkter från Makeup Store som jag för övrigt älskar. Jag har börjat använda deras nya produkt som jag såg var slut på lager som heter Strobe glow  St.tropez .. jag säger bara wow vilken produkt, den ger ett sånt snyggt glow i ansiktet. Jag som har problem med rätt torr hy kan verkligen se återfuktad ut med denna fantastiska produkt. Jag brukar blanda ihop min med min foundation. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.