SKÖNHET / HÄLSA,  VARDAGLIGT

Couple goals

Hello guys läget? Med mig är det toppen, haft en super fin förmiddag. B.la har jag och Samir tagit hand lite om oss själva. Unnade oss lite treatment och la på oss denna fantastiska ansiktsmask från GlamGlow som jag verkligen älskar. Jag har aldrig fått sånt fantastiskt glow i huden med någon annan ansiktsmask som med denna, så det är ett litet tips från mig till er. Haha älskar att vi gör allt som bästa vänner med varandra – Couple Goals !

En annan sak som var goals idag är att vi äntligen fick ny kyl och frys hem. Nu ser inte köket ut som ett renoveringsprojekt längre. Känns så fräscht. Nu är det badrum kvar som jag tror vi kommer få nyrenoverat inom en snar framtid. Allt känns verkligen toppen. Jag älskar att min energi successivt börjar hitta tillbaka. Det var längesen som jag kände mig så tillfreds med allt. Jag är i sån harmoni när det kommer till allt idag. Stressar inte över någonting. Kanske märks? Jag kikar in på mina sociala medier när jag känner för det, inte för jag känner att jag måste. Jag tar hand om mig själv och njuter av mitt liv. Ni som läser bloggen vet att jag skrivit mycket om mina urrensningar av sånt som tagit energi och tid från mig. Jag rekommenderar verkligen alla att göra sig av med negativ energi och börja fylla det tomrummet med positiv. 

Well nu ska jag sätta på musik, dammsuga, diska och få nått i magen. 
Ta hand om er änglar.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.