EVENT / PREMIÄRER / GALOR

Stalkers & Copycats

OMG asså det här är så roligt. Vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget, men en person som rör sig ute på alla eventen ihop med oss och många andra är så BUSTED! Ni läsare på bloggen som inte är ute på event kommer inte förstå mitt inlägg, men ni som vi stöter ihop med i den här världen kanske vet. Jag kommer inte att namnge någon i detta inlägg eftersom detta inte är en uthängning, utan mer mina reflektioner kring något jag haft på känn så länge och nu kollade vi upp en massa saker efter att jag av en slump råkade lyssna på ett youtube klipp av Alexandra när hon nämnde en tjej som stalkar henne på alla eventen och härmar henne med precis allt. Det var vissa saker som Alexandra sa i videon som gav mig en direkt magkänsla då jag själv senaste året funderat lite kring denna person. För exakt den personen Alexandra pratar om har även tagit efter en massa kring mig också och säkerligen andra i branschen med. Nu när jag såg Alexandras klipp så blev jag paff

SPOLA FRAM KLIPPET TILL 17.20 


Vad tycker vi om det här med att kopiera andra rakt av eller stalka folk ? Alltså jag blir typ skruvad i huvudet av människor som inte klarar av att hitta sin egna nisch utan dom måste hela tiden titta på vad alla andra gör och göra likadant. I min värld är det sån brist på både respekt och fantasi. Och om fallet nu är så att denna tjej även stalkar Alexandra så är det ännu värre än att bara kopiera. Det verkar ju som denna tjej inte bara fastnat på Alexandra utan har som system att göra såhär, men att Alexandra kanske är den “stora” förebilden som hon fastnat för. Så synd att Alexandra inte går på eventen pga. henne. Jag skriver detta inlägg då jag jag hoppas denna tjej slutar så Alexandra kan ta sig ut i minglet igen, tycker detta är så tråkigt. Vi ser ju hellre Alexandra där än någon som är där för att sno andras koncept.

Lite kvälls tankar 

BESÖK ALEXANDRAS BLOGG

 

21 thoughts on “Stalkers & Copycats

 1. OMG har läst din blogg och följt den ett bra tag och du är alltid ärlig och genuin. Guuu va pinsamt jag skulle skämmas…. Vilken Copycat

  1. Tack så jättemycket 😀 va glad jag blir.

   Vet inte hur mycket personen kopierat eller inte, men enligt Alexandra är det typ allt. Konstigt.

 2. Typiskt Copycat som aldrig kan bara få inspo utan måste gå verkligen så läskigt långt och kopiera allt verkligen allt rakt av i lång tid.. Älskar din blogg 🙂

  1. Det är svårt att inte inspireras av varandra och inte göra nått som någon annan inte gjort innan. Men om det upprepas för ofta hela tiden så faller bitar på plats. Och som Alexandra nämner i sitt klipp så har personen härmat henne i precis allt vilket känns rätt olustigt.

   Tack för komplimangen om min blogg kram

 3. HA HA HA JAG VET EXAKT VEM NI MENAR NU EFTER ATT HA LYSSNAT PÅ KLIPPET.

  Det är sant Angie, hon har tagit efter mycket med dig och typ ALLT med Alexandra.
  Creepy

  1. Jag vet inte vem du tänker på och jag kommer inte heller säga något namn eftersom jag INTE tänker hänga ut någon. Men kanske är de samma om du lagt märkte till just detta.

 4. Hon har raderat alla klipp på sin youtube från eventen “om det är samma person jag tror de är”. Har haft den känslan kring henne länge. Hon har tagit efter Alexandra så länge jag kan minnas. Allt började när Alexandra länkade henne för många år sedan på sin blogg. Förstår Alexandra att hon tar avstånd detta har pågått i flera år.

  1. Jag har ingen aning om youtube, kanske inte är samma person vi tänker på. Men om personen är en stalker till Alexandra så måste det vara fruktansvärt jobbigt.

 5. Lyssnade på klippet och läste din text. Varför ta eventbolagen emot henne på listorna när stora influencers som Alexandra inte går? Riktigt korkat av dom att gå miste om större namn för att ha stalkers på listan.

  1. inget jag kan svara på. Men enligt Alexandra om du lyssnar på klippet igen så har hon tackat nej till att gå på event. Hon kanske bara frågat om tjejen ska dit och om dom säger ja så har hon bara sagt nej men kanske inte berättat varför. Så eventbolaget kanske inte är medveten om det. Alla har ju rätt att gå eller inte gå, alla är lika mycket gäster oavsett antal besökare på bloggar m.m.

   kram

 6. KISSIE ÄR BÄST ❤️❤️

  Jag håller med i det ni säger det är sjukt med människor som håller på sådär. Läskigt att ha en stalker som följer varje steg man tar. Hoppas hon läser och inser hur omänskligt hennes beteende är.

  1. Jag gillar också Alexandra tycker hon är super cool och jordnära. Jag tror dock hon är van att folk apar efter henne. Hon har varit i branschen så pass länge att det blir lite som vardagsmat. Jag tror hon mest rycker på axlarna.

   kram

 7. Men åh vill veta vem de är så man kan jämföra 😂 Skit tråkigt att personen kopierar er.. 😳

  1. Jag kommer inte namnge någon, det är inte vad mitt inlägg handlar om.
   Oavsett om allt stämmer så tycker jag inte någon behöver hängas ut i namn. Detta är bara mina tankar kring Alexandras klipp och min egna magkänsla kring nått jag funderat på. Men jag förstår nyfikenheten. kramar

 8. HAHAHA en annan bloggare tog tydligen åt sig och utgick från att det var om henne. Hon publicerade en instastorie med länken synlig till ditt inlägg igår. Är det om henne eller försöker hon bara dra nytta av ditt inlägg för jag ser inte att du nämnt hennes namn någonstans i din text.

  Skickar PM med namn på personen.

 9. Har aldrig förstått mig på människor som måste härma allt och alla. Jag förstår att tjejer ser upp till Alexandra, men att kopiera henne rakt av känns ju sådär. Hoppas hon kan ta sig ut på eventen igen och att alla stalkers håller sig långt borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.