FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Kommer samarbeta ihop med MADLADY

Jag har jobbat sen 9.00 i morse och inte slitit mig 1 sekund från datorn, känner mig helt fyrkantig i ögonen haha. Jag har en sån otroligt rolig nyhet att berätta för er som gillar mina samarbeten och det är att jag ÄNTLIGEN för första gången blivit samarbetspartner med Madlady. Alltså lyckoruset just nu går inte att beskriva. Jag har gjort en beställning ur webbshoppen som förhoppningsvis finns i lager och kommer med posten någon gång i nästa vecka. Kommer kasta mig på kameran och sedan dela med mig att en rabattkod till er läsare så håll ögonen öppna under mitten av nästa vecka “eventuellt slutet” beroende på leveranstiden. 

Det här är så kul verkligen, Madlady är super svåra att få samarbeten med, tror jag kämpat för det i över 3 år nu och äntligen får jag vara lycklig samarbetspartner till en av mina favoritbutiker genom tiderna.Många av dom största och mest inspirerande influenserna samarbetar med dom och har även gjort otroliga kollektioner som går att köpa i webbutiken nu klicka här.  Om jag inte somnar sittandes ikväll så kanske detta firas med ett glas bubbel.

 

15 thoughts on “Kommer samarbeta ihop med MADLADY

  1. Grattis Ange. Va kul att du äntligen fått samarbetet som du så jobbat för, blir så glad för din skull 💕💕

  2. JAAA detta kommer passa dig så bra. Grattis Angelica Madlady kommer bli mer än nöjda med dig det lovar jag ⭐️

    1. Åh tack jag hoppas verkligen det, får försöka komma på en cool outfit och leverera 😀
      kram på dig och tackar återigen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.