MODE,  SAMARBETEN / PR

Kommer samarbeta ihop med MADLADY

Jag har jobbat sen 9.00 i morse och inte slitit mig 1 sekund från datorn, känner mig helt fyrkantig i ögonen haha. Jag har en sån otroligt rolig nyhet att berätta för er som gillar mina samarbeten och det är att jag ÄNTLIGEN för första gången blivit samarbetspartner med Madlady. Alltså lyckoruset just nu går inte att beskriva. Jag har gjort en beställning ur webbshoppen som förhoppningsvis finns i lager och kommer med posten någon gång i nästa vecka. Kommer kasta mig på kameran och sedan dela med mig att en rabattkod till er läsare så håll ögonen öppna under mitten av nästa vecka “eventuellt slutet” beroende på leveranstiden. 

Det här är så kul verkligen, Madlady är super svåra att få samarbeten med, tror jag kämpat för det i över 3 år nu och äntligen får jag vara lycklig samarbetspartner till en av mina favoritbutiker genom tiderna.Många av dom största och mest inspirerande influenserna samarbetar med dom och har även gjort otroliga kollektioner som går att köpa i webbutiken nu klicka här.  Om jag inte somnar sittandes ikväll så kanske detta firas med ett glas bubbel.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

15 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.