INFLUENCER LIFE,  VARDAGLIGT

Vilken hype det blev kring mitt inlägg igår

Godmorgon snyggingar (bilderna är från ett event med Makeup Store), fredag idag och jag vaknade upp lite tröttare än jag brukar vara. Men 2 koppar kaffe senare så har jag kommit igång med energin och känner mig taggad på dagen. Under förmiddagen ska jag göra en stor beställning från en webbshop, men det är inget jag visar upp här, utan det är sånt ni får se i uppdateringar här inne och på Instagram framöver. 

Vilken hype det blev igår efter mitt inlägg om stalkers och copycats. Fick så många PM med nyfikna som undra vem det handlade om. Saken är den att jag kommer in gå ut med något namn, jag skrev enbart mina reflektioner om något jag själv känt på mig. Alexandras klipp var bara ett wake up call för min del då jag förstod att det “måste” ha handlat om samma person.  Jag prata lite med Alexandra igår och då kunde vi båda bekräfta att till varandra att fallet var så.

Well detta går att reflektera över hur mycket som helst.
Hoppas ni får en bra dag.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.