SKÖNHET / HÄLSA,  VARDAGLIGT

Hur kunde jag vara så dum?

Guten morgen vaknade för 40 minuter sen, men brukar alltid ligga ett tag och vakna till liv med en kopp kaffe och lite youtube. Den här morgonen blev det lite klipp om haj attacker. Tycker ni också sånt är intressant? Jag har sedan jag var liten alltid fascinerats av hajar. Det kanske är min största rädsla i livet, men samtidigt de de djuret som kan fånga min uppmärksamhet 100%. Hur som.. igår kväll hade vi det så mysigt jag och Samir. Som vanligt åt vi god mat och jag passade även på att ta ett långt oljebad. Brukar ni oljebada ? Man blir verkligen baby len efter och känner sig så fräsch. Låg senare på natten och klickade fram en beställning med lite saker som kommer upp här på bloggen någon gång i nästa vecka “senast nästa helg”. Det är inte Madlady som jag berättade om igår, utan detta var beställning nr 2 igår. Kommer bli en hel del samarbeten på kanalerna framöver och allt går i modets tecken *så fruktansvärt kul*. Älskar att jag börjar hitta mitt flow igen och att inspirationen successivt kommer tillbaka.

Dagens makeup tips:
Som Beauty och fashion influencer så är det lätt att man bygger lager här hemma med diverse produkter och plagg och man hinner inte använda allt på en och samma gång. Detta hände just denna fantastiska Contour palett från HD Brows “värde 600 SEK”, hur kunde jag vara så dum? Jag älskar den verkligen och önskar jag hade kastat mig på den direkt när jag fick den av Lookfantastic. Bättre sent än aldrig. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.