VARDAGLIGT

Ni har ju gått och blivit GALNA

Alltså är ni människor på riktigt ? Tittade precis över veckans statistik på bloggen och igår var ni 21.021 personer som kikat in på bloggen – SAY WHAY ? Alltså antingen har WordPress fuckat ur helt eller så är ni så drama kåta och väntar på att något ska hända här inne pga. det där inlägget jag skrev om Stalkers & Copycats. Hahaha ni är galna fast ändå rätt sköna måste jag säga. Helt hypade på konflikter, hur orkar ni ? Ni har typ mer koll på läget än vad jag själv har. Well får väl passa på att hälsa att nya nyfiknisar välkomna när ni ändå halkat in. 

Idag ska jag bara ta det lugnt. I mitten av nästa veckan eller slutet kommer jag ha så mycket att göra, så tills dess kommer jag bara koppla av, chilla och bara njuta av lugnet. Ska ordna en lista med massa filmer jag vill se, kanske städa lite som jag gör varje dag, men annars bara ligga och gotta mig i sängen. 

Vad har ni på er agenda ?

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

12 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.