VARDAGLIGT

Ni har ju gått och blivit GALNA

Alltså är ni människor på riktigt ? Tittade precis över veckans statistik på bloggen och igår var ni 21.021 personer som kikat in på bloggen – SAY WHAY ? Alltså antingen har WordPress fuckat ur helt eller så är ni så drama kåta och väntar på att något ska hända här inne pga. det där inlägget jag skrev om Stalkers & Copycats. Hahaha ni är galna fast ändå rätt sköna måste jag säga. Helt hypade på konflikter, hur orkar ni ? Ni har typ mer koll på läget än vad jag själv har. Well får väl passa på att hälsa att nya nyfiknisar välkomna när ni ändå halkat in. 

Idag ska jag bara ta det lugnt. I mitten av nästa veckan eller slutet kommer jag ha så mycket att göra, så tills dess kommer jag bara koppla av, chilla och bara njuta av lugnet. Ska ordna en lista med massa filmer jag vill se, kanske städa lite som jag gör varje dag, men annars bara ligga och gotta mig i sängen. 

Vad har ni på er agenda ?

 

12 thoughts on “Ni har ju gått och blivit GALNA

 1. Har du sett mitt PM till dig? En bloggare antog att det var henne det handla om och din bloggadress ligger öppet i hennes storie trots att du inte nämnt henne någonstans i ditt inlägg.

  1. Ja det kanske inte var så smart att lägga ut min adress synligt om jag inte ens nämnt henne. Men jag stör mig inte på sånt helt ärligt. Låt dom / finns alltid någon som tänker “åh här kan jag dra nytta av dramat och blandar sig i”. What to do lixom ? Bästa man kan göra är att ha sitt egna fokus och inte bry sig så mycket vad andra gör.

   Kärlek

 2. Haha, folk e så drama sjuka, fattar inte vad som e så intressant med drama, jag mår ba dåligt av sånt.
  Ha en underbar helg finaste du o en stor kram åt sönerna💕💕

  1. Tack Mia 😀
   Jo folk är ju rätt galna av sig mellan varven. Räcker med att man skriver lite kritik om nått och folk blir som lejon haha. Well well va ska vi göra Mia? Bara fortsätta dagen med gott humör. Hoppas du mår bäst ängel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.