SAMARBETEN / PR,  SKÖNHET / HÄLSA

Remington Remington ProLuxe Straightener

Produkt information: 

Vill du ha en styling som håller hela dagen? Vi introducerar PROluxe plattång som med den nya intelligenta OptiHeat-tekniken klarar just det och samtidigt ger dig rakt hår som ser friskt och vackert ut.

Plattången hjälper dig att få en vackert stylad frisyr som passar en livsstil där det händer något 24/7. PROluxe plattång ger ett resultat som håller från morgonen och hela vägen fram till natten.

Plattången har keramiska plattor med en beläggning som ger ett bättre glid och dessa har visat sig att ge ett fem gånger smidigare resultat*. Håret glider enkelt över de keramiska plattorna och ger dig 50% rakare hår på bara ett drag**.

Styling som håller 24/7
Salongresultat som varar hela dagen
Intelligent OptiHeat-teknik ger värme där det behövs
Pro+ inställning för styling vid optimal temperatur
Digital temperaturdisplay
Justerbar temperatur mellan 160-230°C
5x bättre glid*
50% rakare hår på ett drag**
5+1 års garanti (registrera dig inom 28 dagar efter köp här för att få 6 års garanti)

*Jämfört med en standard keramisk beläggning

**Jämfört med en standard plattång från Remington


Jag bara älskar denna rolls Roys plattång som jag fick hem i samarbete med Members.com när dom hade den på kampanj med Remington. Jag använder dock mina plattänger för att locka mitt hår då jag har rakt i mig själv och inte är i så stort behov av den funktionen. Men den är himmelsk att skapa fantastiska lockar med och att jag som är blond och har slitit en del på mitt hår älskar verkligen att jag kan ställa in graderna rätt och inte behöva bränna mitt hår lika hårt som andra plattänger lätt kan göra. 

Jag tycker resultatet har hållit hela dagen “även dagen efter” så dom håller verkligen vad dom lovar i produkt beskrivningen. Hos Members kan du fynda dom dyraste produkterna från dom bästa märkena med fantastiska rabatter. Denna plattång fick jag rabatt med hela 50 % – hur grymt ? Så missa inte att bli medlem hos Members.com och ta del av alla fantastiska kampanjer varje vecka.

HÄR KAN DU HITTA NUVARANDE KAMPANJ PRODUKTER MED REMINGTON

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.