SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

SPA DAY – REMINGTON REVEAL PERFECT PEDI WET & DRY

Information om produkten: Längtar du efter vackra och mjuka fötter? Med den elektriska fotfilen från Remington som kan användas både i vått och torrt har du alla förutsättningar för att få just det. Genom att försiktigt och effektivt avlägsna hård, torr och sprucken hud kommer dina fötter kännas underbart lena.

CR6000 ger tack vare sin nätta design en bra överblick över området du behandlar samtidigt som det mjuka handtaget med anti-glidyta ger extra kontroll, speciellt om du använder fotfilen i duschen.

Den medföljande exfolierande borsten med naturliga borststrån ger dig ytterligare en känsla av lyx. Designad för att massera både fötter och vader kommer din hud att kännas silkeslen och mjukare än någonsin.

De två medföljande koniska rullarna: grov och extra grov gör att du kan skräddarsy din skönhetsbehandling efter dina önskemål och tack vare två valbara hastigheter kan du göra din behandling i ditt tempo.

Rullarna kan enkelt rengöras i vatten och har för din bekvämlighet anti-mikrobiellt skydd vilket gör att de håller sig fräscha länge så att du kan använda flera gånger om.

Jag har använt denna fantastiska elektriska fotfil från Remington som jag fick hem via ett samarbete ihop med kampanj sajten Members.com . Under vintertid har jag alltid varit lite latare när det kommer till att ta hand om mina fötter eftersom man gärna trycker ner dom i ett par strumpor. Men med denna fotfil har det aldrig varit lättare att ha fräscha, lena och välvårdade fötter. Det går så snabbt och resultatet är fantastiskt. Denna fotfil är verkligen en ny favorit här hemma och används flitigt ca 1 gång i veckan för att konstant ha välvårdade fötter att trycka ner i mina heels när det är dags för att klä upp sig för event / galor och premiärer. 

Själva fotfilen finns inte kvar på kampanj , men du kan hitta andra fantastiska produkter från märket Remington hos members som du klickar dig in på denna länk.

2 thoughts on “SPA DAY – REMINGTON REVEAL PERFECT PEDI WET & DRY

  1. jag har en liknande och jag älskar verkligen resultatet. Kan inte leva utan min elektriska fotfil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.