VARDAGLIGT

Gala premiär och högar av samarbeten

Godmorgon vänner haft en bra helg? Jag tror inte ni förstår känslan av att vakna upp och veta att det är måndag – I love it. Älskar veckodagarna eftersom dom erbjuder mig både mer arbete men också mer egentid vilket jag är enormt stort behov av.

Som ni vet kommer denna vecka “enligt tidsplanen” innehålla en rad roliga saker för min del. Först och främst väntar jag på hela 4 olika leveranser med samarbeten till kanalerna (får se om allt hinner komma i veckan) Sen den 25.e har jag en gala premiär att gå på ihop med Wonderland event vilket blir kul. Hade varit perfekt att kombinera nått av samarbetena samtidigt som jag går på den. Jag hoppas det blir en vecka i min smak, känns som de.

Utöver allt arbete hade jag tänkt lägga fokus på att ta hand om mig själv massor. När man haft utmattning under så lång tid som jag haft är det extra viktigt att ge sig själv den där tiden till återhämtning. Jag försöker varje dag så gott jag kan att lyssna på min kropps signaler, jag försöker varva ner massor och inte känna att jag hela tiden måste hålla igång och göra saker. Jag har blivit så mycket bättre på att stänga av och bara lägga mig på sängen och titta på en film. Jag ångrar verkligen att jag inte varit bättre på att lyssna på kroppens signaler innan. Jag har trott att jag orkar hur mycket som helst, klarar av alla utmaningar som kommer min väg. Och visst har det funkat under större delen av mitt liv, men förra året kraschade hela mitt kroppsliga system och under 1 helt år nu håller jag fortfarande på att återhämta mig både psykiskt och fysiskt. Det är en lång resa för att komma tillbaka dit jag en gång var, men allt går. Jag tar dagarna som dom kommer och ser till att ge mig vila mellan varven. 

Vill ni jag ska skriva mer om hur det är att leva med utmattningssyndrom och vad som händer med kropp och själ?

3 thoughts on “Gala premiär och högar av samarbeten

  1. Ja det e ju jätte viktigt att lyssna på sin kropp o dess signaler men ofta gör man väl det först då när det kanske e för sent. Jag skulle jätte gärna vilja att du berättade mer om utmattningssyndrom o alla signaler osv. Sånt e så viktigt att ta upp. Hoppas du får en härlig vecka❣❣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.