RELATIONERVARDAGLIGT

GRATTIS på din födelsedag min älskade vän Peter Englund

För det är ingen vanlig dag, för de är Peter “knasboll” Enlunds födelsedag. Grattis min fina vän på din dag. Jag tänkte skriva ner några meningar från mig till dig. Så håll i dig nu öser vi på med kärlek och komplimanger.

– Älskade vän, du är inte bara en av de mest fantastiska människorna som jag träffat på under mina år och dar. Du är även den absolut största inspirationen i världen. Du är en förebild för b.la personer som mig som andas, äter, lever och drömmer om mode i alla dess olika färger, former och material. Jag älskar din kreativitet. Du har lyckats uppfylla dina drömmar och gör något helt fantastiskt med ditt liv idag och det imponerar stort på mig. Vi är olika men rätt lika ändå. Du tänker outside the box, lite som ett LSD piller som flippat ur hahaha. Lite så känner jag mig också, älskar att kombinera allt som är ett Big no no. 

Du är inte bara en fantastisk Designer för vårat avlånga land, du är även en underbar människa. Jag har fått äran att kalla dig min vän vilket för mig är större än något annat. Vänskaper går före allt vad som kallas framgång och karriär, vad vore livet utan? Jag önskar dig allt det bästa i livet, må du få göra det du älskar resten av ditt liv och omge dig med kärleksfulla människor som inspirerar och motiverar dig dagligen. Jag önskar dig den bästa ekonomin och framgång i allt du tar dig för. Du förtjänar allt som den underbara människa du är. Och framför allt önskar jag dig den bästa födelsedagen någonsin med kärlek och skratt.

Lev livet varje dag som det vore din sista, fortsätt uppfylla dina drömmar och glöm aldrig att du är fantastisk precis som du är. Vi älskar dig och uppskattar din vänskap mer än du tror // Kärlek från mig till dig

 

 

2 thoughts on “GRATTIS på din födelsedag min älskade vän Peter Englund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.