FASHIONINFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

Peter Englunds födeldedags firande – “Sjukaste natten ever”

Jag skrev ju i går om att det var Peters födelsedag, men vad jag inte berättade var att jag och Samir var två av hans nära vänner att fira honom under kvällen. Tänkte att det blir lite roligare på bloggen om jag inte alltid berättar allt i förväg – Eller ? 

Kvällen var magisk, vi var inte hemma först 07.00 i morse. Jag hade räknat med några timmar på kvällen bara, men efter några glas bubbel så kunde vi inte hålla oss från att göra det vi gör bäst – Prata om livet, skratta, vara kreativa och bara njuta. Natten var ung inatt om man säger så. Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft en sån trevlig kväll, den var helt i min smak – Vi spårade loss i Peters garderob “såklart”. Bjuder man in på fest i garderoben så får man helt enkelt signa upp på att hitta Angelica i en gasmask och iklädd päls någonstans under små timmarna. Det var en underbar kväll som jag mer än gärna gör om många gånger innan jag dör ihop med Peter , Anna-Carin och Samir. VI kändes som en fantastisk kombo som klickar så bra ihop. 

Tack bästa Peter för en fantastisk födelsedags fest. 
Önskar dig all kärlek och lycka i livet med tonvis av vänner som alltid vill dig ditt bästa. Kärlek till dig min kreativa färgbomb

6 thoughts on “Peter Englunds födeldedags firande – “Sjukaste natten ever”

    1. Eller hur, det var en dröm att bosätta mig i Peters garderob en hel natt 😀 Lite bubbel på de och jag var i 7.e himmelen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.