VARDAGLIGT

Pizza & Netflix

Gokväll folket. Haft en rätt långsam dag idag faktiskt. Hade som plan att springa till posten och hämta ut 2 paket som kommit, men helt ärligt var jag så trött och seg att jag skippade de. Får fixa det i morgon. Ser fram mot att ha en fotodag framöver då ett av paketen är från Madlady. Idag åt vi middag tidigare än vanligt jag och Samir. Vi brukar ha som vana att äta rätt sent ihop, men idag unnade vi oss lite pizza i tid. Skönt att slippa diska mitt i natten. 

Resten av kvällen hade jag tänkt spendera med någon dokumentär på Netflix tror jag. Känner för att bara ligga under täcket och mysa. Jag känner mig fortfarande trött efter måndags nattens bravader. Shit börjar bli gammal, orkar inte tempot som jag gjorde när jag var yngre. En blöt kväll och man är knockad i 3 *skrattar*. 

Ha det bäst så hörs vi till i morgon

2 thoughts on “Pizza & Netflix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.