INFLUENCER LIFE

Folk är så j*vla nyfikna och gör allt för att synas

Hejsan svejsan glider in här med trasig nacke. Herregud den här världen är verkligen en DING DING värld. Alla försöker dra nytta och synas fast dom inte nämns någonstans i något sammanhang. Vaknar upp av att bloggbevakning kontaktat mig angående Alexandra (Kissies) stalker. Ser jag ut att vara född igår? Skulle jag på riktigt sitta och berätta för någon eller några jag inte känner vad jag och Alexandra pratat om privat eller någon annan för den delen? Nej jag har faktiskt lite mer integritet än så. Så sorry om ni känner er besvikna jag kommer fortfarande inte namnge någon i min blogg eller läcka ut någon information för att mata de personer som vill dra nytta av detta. Har jag en åsikt om något så skriver jag mer än gärna om det i min egna blogg. Men att mata skvallersajter eller nyfikna människor med min privata information känns bara en aning girigt. Och nej jag sitter inte på den girigheten. Kul att växa och synas – Ja är du influenser så hör det till, men i min värld finns det vissa gränser och det är b.la att sitta och skvallra runt bland alla dessa forum och nyfikna små individer. 

Jag har ingenstans i mina inlägg nämn någon vid namn, men mitt namn dyker upp lite överallt just nu utan att jag ens blivit ifrågasatt om det är okej att nämna mig. För mig tyder detta enbart på en sak att man försöker göra en grej av något som inte ens finns fakta på. Människor asså. Så ni kan lägga ner alla spekulationer och till er som fått för er att det handlar om er – Lägg bara ner, just nu försöker ni bara uppmärksamma er på alla sätt som går. Lägg krut på nått annat för vem vill ens uppmärksamma sig som en stalker om ens namn inte ens kommit upp på kartan.

Något positivt i det hela är ändå att Alexandra börjat gå lite mer på event igen. Ingen människa känd eller inte ska behöva backa från att göra roliga saker pga. att andra människor inte vet vart gränser går. Så den enda jag ens tycker förtjänar sin uppmärksamhet i detta är Alexandra och ingen annan. 

Så sluta håll på att dra in mitt namn i era inlägg / videos osv. Då jag inte nämnt era namn finns det ingen anledning att ni nämner mitt. Vore tacksam om ni inte driver drama i mitt namn TACK!

 

6 thoughts on “Folk är så j*vla nyfikna och gör allt för att synas

 1. Jag har sett att någon försöker uppmärksamma sig i detta vilket är rätt pinsamt. Vem vill göra sig till Alexandras stalker lixom *förvirrad*

 2. Du gör helt rätt i att inte hålla på sprida en massa vad alla sagt och gjort. Alla försöker dra nytta av såna här saker. Därför jag gillar din personlighet, du har dina gränser vilket gör dig till en äkta person i långa loppet.

  Du och Alexandra är bra <3 kärlek till er

 3. Folk är så nyfikna. Bra att du inte namnger någon. Alla har inte gränser utan kliver över lik för att bli kända.

  Du har en jättefin blogg

 4. Människor är falska Angie. I den bransch ni är i kommer folk utnyttja minsta lilla för att stå i rampljuset. Så även om du inte nämnt något namn “vilket är vuxet” så kommer någon försöka dra nytta av att du skrivit dina tankar. Skit i såna människor dom är bara problem.

  Du är grym din personlighet är genuin.

 5. Jag blir inte ens förvånad längre över hur vissa är, tyvärr. Det fina med dig är det att du har din integritet o dina gränser för vad som är ok o vad som inte är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.